Article d'Esquerra Unida del mes de desembre: “Bones festes del solstici d'hivern”

Este és l'article d'Esquerra Unida de desembre, titulat Bones festes del solstici d'hivern.Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Tanquem este 2016 després d'eleccions: m'abstinc i ix Rajoy, gaste els diners de la vidriola de les pensions per a una altra cosa i dic que el sistema no és sostenible, acabe de ser polític i passe per una porta giratòria a una elèctrica i em dóna igual la pobresa energètica, faig una llei educativa sense escoltar a ningú i ara dic que no faig revàlides, cal privatitzar perquè l'Estat siga més eficient i quan el negoci funciona malament rescate les autopistes, què bona és la Unió Europea però ens trobem amb el Brexit,  la reforma laboral ens diuen que ha permés eixir de la crisi però a base de crear ocupació precària, etc. 

Tanquem un any intens també en el polític, en el que pareixia que era roín que els ciutadans votàrem, l'economia i el treball ens diuen que estan magnífics, no sabem per a qui. No obstant des d'Esquerra Unida volem que este últim article de l'any siga en positiu.

Des de la nostra modèstia, des d'Esquerra Unida de Puçol estem fent tot el que es puga perquè l'Ajuntament funcione d'una altra manera, creiem que de forma visible s'està notant este canvi. S'estan fent més obres que milloren la nostra qualitat de vida, els membres de la corporació som més accessibles, això és el que ens diuen els veïns i farem tot el que estiga en la nostra mà perquè el 2017 siga millor que este que deixem.

Des d'ací volem recordar al recentment difunt Marcos Ana, que per la seua militància comunista va ser el pres polític que va passar més temps en les presons franquistes.

Mi pecado es terrible;

quise llenar de estrellas

el corazón del hombre.

Por eso aquí entre rejas,

en diecinueve inviernos

perdí mis primaveras.

Preso desde mi infancia

ya muerte mi condena,

mis ojos van secando

su luz contra las piedras.

Mas no hay sombra de arcángel

vengador en mis venas:

España es sólo el grito

de mi dolor que sueña.

Volem aprofitar este article per a felicitar estes festes, ja hi haurà temps en la resta de l'any per a les desavinences polítiques, el que s'ha dit.

Feliz Navidad y próspero año nuevo | Bon nadal e feliz aninovo | Zorionak eta urte berri on | Bon nadal e Erós an nau | Goyosas fiestas nabidals y buen cabo d’año | Bon Nadal y feliz añu nuevu | Bon Nadal i feliç any nou…i en resum: bones festes del solstici d'hivern.

Quan un govern dura molt de temps es descompon a poc a poc i sense notar-ho. (Montesquieu).

Salut i República.

Una opinió d'Esquerra Unida.

16 Gener 2017
FaceBook  Twitter  

Altres