Article de Pavalur del mes d'octubre: “Mobilitat sostenible... Les urbanitzacions, quan?”

Este és l'article de Pavalur d'octubre, titulat Mobilitat sostenible... Les urbanitzacions, quan?. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que és realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

El passat 20 de setembre es va celebrar a València la I Jornada valenciana per la mobilitat sostenible on Puçol va rebre el segon premi.

Encara sonen en les nostres orelles aquelles paraules de la anterior alcaldessa de Puçol el dia de la inauguració de la passarel·la:

«Amb la inauguració de la passarel·la donem per finalitzada l'obra del Camí la Mar i ara tots els veïns podem accedir amb seguretat i garantia a la platja de la nostra població. Per fi, este projecte és una realitat i a partir d'ara tenim una infraestructura que unix el nucli urbà amb la platja».

Els veïns de Puçol portàvem molts anys esperant que este projecte es fera realitat. Tots els veïns, els que vivim en les urbanitzacions també.

Pavalur va celebrar la consecució d'este objectiu que fa més atractiu el potencial turístic del nostre poble, però insistia una vegada més que el mateix esforç i diligència mostrats en el projecte del Camí La Mar és el que exigim per a dur a terme l'objectiu tantíssimament reivindicat:

“Actuació urgent sobre el tram de la via que unix el nucli urbà amb les urbanitzacions, que millore significativament els aspectes mediambientals i de seguretat vial (la més transitada de tot el municipi) i que permeta donar un servici eficaç als seus usuaris”.

És urgent eliminar este greuge que patim els veïns de Puçol que vivim en les urbanitzacions, quan veiem al nostre poble premiat per la mobilitat sostenible i els nostres accessos al poble són tercermundistes.

Una opinió de Pavalur

02 Novembre 2016
FaceBook  Twitter  

Altres