Les entrevistes per a les pràctiques remunerades en el Departament de Comunicació seran el 9, 11 i 12 de febrer

El dimarts 9 de febrer a les 14 hores finalitza el termini per a presentar-se a les pràctiques de tres mesos en el Departament de Comunicació: si estudies Periodisme o Comunicació Audiovisual i vols estar tres mesos, d'abril a juny, cobrant 300 euros cada mes, concerta ja la teua entrevista i la teua prova pràctica en qualsevol dels tres dies reservats: dimarts 9, dijous 11 i divendres 12. Una oportunitat única de participar en la creació del periòdic Noticies de Puçol, les xarxes socials És Puçol i les campanyes publicitàries municipals.

La veritat és que esperàvem aconseguir alguna resposta, però ens hem vist desbordats pel nombre de peticions que hem rebut, per la qual cosa hem organitzat un calendari amb una entrevista i una xicoteta prova pràctica a nivell individual”, apunten des del Departament de Comunicació. “Els interessats que encara no hagen confirmat el seu horari han de posar-se en contacte pel departament per mail o per telèfon per a reservar hora el dimarts 9, dijous 11 o divendres 12 al matí, però han de donar-se pressa perquè el termini d'inscripció finalitza el dimarts a les 14 hores”.

Canviar la imatge del periòdic local Noticies de Puçol, renovar la web municipal, crear una web de Turisme, editar diversos llibres, dissenyar campanyes promocionals multimèdia, fotografiar i difondre els actes que se celebren en la població i generar notícies cada dia són els objectius que té marcats per a enguany el Departament de Comunicació, una ambiciosa proposta que implica comptar amb més col·laboradors dels que actualment formen l'equip de treball, d'ací que s'hagen convocat per primera vegada estes beques de pràctiques remunerades.

Per al periodista, és requisit imprescindible el domini del valencià oral i escrit. En el cas del tècnic audiovisual es valora el maneig de càmeres de foto i vídeo, així com els programes de retoc fotogràfic.

Si encara no has avisat o no has rebut contestació, contacta ja a través del mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , del telèfon 659 439 618 o acudix al Departament de Comunicació pels matins, per a concertar l'entrevista i la xicoteta prova pràctica.

Recorda: el termini finalitza el dimarts 9 de febrer a les 14 hores.

Informa i fotos: Sabín | Disseny logos: Sento Pascual

139-practicas-depcom-3

08 Febrer 2016
FaceBook  Twitter  

Altres