Article de Pavalur del mes de desembre: “Què ocorre amb el parc d'escampament caní de les urbanitzacions?”

Este és l'article de Pavalur de desembre, titulat Què ocorre amb el parc d'escampament caní de les urbanitzacions?Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

L'alcalde es va comprometre públicament a crear un parc d'escampament caní en les Urbanitzacions, perquè és on hi ha la major població canina del municipi.

PAVALUR considera prioritari aconseguir este espai públic que permeta la trobada ciutadana i la convivència.

La creació d'una àrea d'escampament per a gossos és un dels objectius del nostre programa electoral i hem instat a tots els grups polítics a què donen el seu suport perquè, a la major brevetat, el parc estiga instal·lat i donant servici a una població elevadíssima de mascotes, dels veïns de Puçol.

Serà un espai tancat on els gossos, sempre acompanyats pels seus amos, podran mantindre's àgils per mitjà de l'exercici i interactuar amb altres gossos.

Al recinte se li dotarà d'aparells d'exercicis, font, alguns bancs, papereres, i dispensadors de bosses. Comptarà, per tant, amb unes condicions adequades perquè els gossos puguen córrer, fer exercici i disfrutar d'una zona que l'ajuntament posarà a disposició dels seus amos i serà sotmés periòdicament a actuacions de neteja i mesures higienicosanitàries.

PAVALUR treballa dia rere dia perquè els veïns de Puçol puguen comptar amb millors serveis i esperem que el compromís adquirit pel nostre alcalde es faça realitat.

Una opinió de Pavalur

19 Gener 2016
FaceBook  Twitter  

Altres