Article d'Ara Puçol del mes d'octubre: “Sense rumb?”

Este és l'article d'Ara Puçol, titulat Sense rumb?Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Efectivament, sense rumb o, pitjor encara, amb un rumb ocult, sembla que funciona l'equip de govern.

Des que ARA Puçol, allà pel 16 de juny, es negarà a signar l'acord que consagrava el repartiment de l'alcaldia, dos anys per a Compromís i dos anys per al PSOE, i, posteriorment, es suspenguerem les reunions de desenvolupament programàtic a les que estàvem participant, sembla que l'equip de govern no té intenció de mostrar les línies mestres del seu projecte.

Mentre uns deixen passar els mesos sense posar de manifest el seu model de gestió i de municipi altres, com ja vam dir anteriorment, treballem dins i fora de les institucions en nom de millorar la vida de les persones que residim a Puçol. ARA Puçol participa de manera activa i constructiva en els plens sent el grup que més mocions, precs i preguntes ha desenvolupat, sempre encaminades a proposar millores immediates o a mig termini per a les veïnes i veïns de Puçol, sense caure, per descomptat, en la pesada i improductiva cantarella de la vella política del "i tu més".

Però també estem dinamitzant la vida social participant activament en diferents iniciatives i aportant recursos, temps i esforç en esdeveniments destinats a fomentar el desenvolupament econòmic i empresarial com són la "I Jornades sobre Cooperactivisme" de Puçol que han organitzat la Plataforma de persones en atur o situació de precarietat de Puçol i PÁSALO/APTAS en les que alguns dels nostres membres participen des dels seus orígens. Aquestes jornades persegueixen oferir un ampli ventall d'alternatives a les més de 1.600 persones desocupades de Puçol i tindran lloc entre el 21 d'octubre i el 6 de novembre, tenint com a colofó ​​la presència d'un dels majors paladins dels drets dels treballadors i desfavorits, Juan Manuel Sánchez Gordillo, alcalde de Marinaleda i històric membre del Sindicat Andalús de Treballadors, SAT.

Mentre alguns no troben el rumb altres ho teníem definit des del principi, el nostre programa electoral, el compromís adquirit amb els que van confiar en ARA Puçol, pel qual treballem dins i fora de la institucions amb l'única finalitat de millorar la situació de les persones.

Una opinió d’Ara Puçol

19 Novembre 2015
FaceBook  Twitter  

Altres