Gràcies al Salari Jove, Mireia Girón serà psicòloga de benestar social durant sis mesos

Llicenciada en psicologia, 28 anys, sense experiència en el lloc de treball i desocupada. Són els requisits que complix Mireia Girón i que li han permés accedir a la plaça de psicòloga de l'Àrea de Benestar Social durant sis mesos, gràcies a una subvenció del SERVEF per a titulats superiors que complisquen les bases per al Salari Jove.

Vam demanar al SERVEF dos titulats superiors per a treballar amb programes de menors, servicis socials i educació, però de moment només ens ha arribat un”, aclarix Lola Sánchez, la regidora de Personal. “Encara que només són sis mesos, és un projecte que el reben amb alegria perquè suposa contractar-los d'acord amb la seua categoria professional i els permet augmentar el seu currículum”.

Mireia Girón ja havia col·laborat en projectes anteriors amb l'ajuntament, de fet estava inscrita en la borsa d'ocupació, però sempre com a monitora de distints projectes de benestar social.

De l'1 d'octubre al 30 de març de l'any que ve, estos sis mesos suposen la primera vegada que treballa com a psicòloga, el que li resulta especialment atractiu: “És molt difícil treballar com a psicòloga, però si no ho fas no amplies currículum… és la peix que es mossega la cua”.

Per la seua banda, l'alcalde Enric Esteve ha recalcat a la nova psicòloga lo important de saber el que significa treballar per a l'administració pública: “Ací tots som servidors públics, per això demane a tots els treballadors una actitud de col·laboració amb els veïns”.

Informa i fotos: Sabín

fotos face820-salari-jove-1

12 Novembre 2015
FaceBook  Twitter  

Altres