Article de Compromís d'abril: “Coalició Compromís per Puçol presenta la seua candidatura a les eleccions”

Este és l'article d'abril de Compromís, titulat Coalició Compromís per Puçol presenta la seua candidatura a les eleccions. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Hem sigut la veu de les persones i col·lectius que ens han necessitat a l'Ajuntament de Puçol”. Aquesta va ser la frase més utilitzada per l'alcaldable Enric Esteve en la presentació de la candidatura Coalició Compromís, que va tindre lloc a la Casa de Cultura el dijous passat, 16 d'abril.

L'acte presentat per Mª Josep Amigó, exalcaldessa de Bonrepòs i Mirambell i membre de l'Executiva Nacional de Compromís, va comptar amb les intervencions de Sara Gómez, secretària comarcal de Compromís, i de Joan Baldoví, diputat per la coalició al Congrés dels Diputats.  

Sara Gómez va explicar com treballa Compromís als pobles de l'Horta Nord on té representació municipal, i en destacà la política de proximitat i les nombroses propostes que presenta Compromís als ajuntaments. Denuncià la política de retallades que el PP ha dut a terme a la Generalitat Valenciana en els darrers anys, que ha deixat tots els valencians endeutats i ha hipotecat el nostre futur. Va remarcar que Compromís presenta candidatura a tots els pobles de l’Horta Nord en els eleccions del maig.

Joan Baldoví va destacar la manera de treballar al Congrés dels Diputats, on Compromís, amb tan sols un diputat, porta a terme una feina encomiable. El diputat a Madrid explicà que:“Sempre estic en contacte amb els nostres regidors i regidores, diputats i diputades perquè em diguen quines són les propostes més importants i per les quals cal lluitar i ser l'altaveu al Congrés”.

Tancà el torn de parlaments Enric Esteve, que va començar dient que “als pobles es vota la persona, però no es pot oblidar a quin partit representa cada candidat o candidata i el que eixe partit ha fet”.Després anà enumerant el programa electoral de Compromís per Puçol i destacà que “quan han governat el PP o el PSOE a Madrid, al País Valencià i al poble, Puçol sempre ha eixit escaldat”.Enumerà les infraestructures que cal realitzar urgentment per les inundacions, les connexions viàries paralitzades des de fa anys i que impedeixen la descongestió dels trànsit i l'abandonament del nucli antic, tant per uns com per altres. Esteve també va dir:“Hem treballat amb valentia per les persones més desprotegides i hem presentat en esta legislatura més de 70 mocions i més de 350 precs i preguntes per  millorar la qualitat de vida dels veïns de Puçol”.

La candidatura està formada per 9 dones i 8 homes amb vocació de servei públic i preparats per a governar un gran poble unit i del qual es puguen sentir  orgullosos els puçolencs i les puçolenques, i els seus fills i nets.

Al finalitzar l'acte s'obsequià els assistents amb una copa de cava valencià i una planta aromàtica amb el lema #ambvalentia!.

Una opinió de: Compromís per Puçol | Fotos: Sabín

368-canditatura-compromis-2

23 abril 2015
FaceBook  Twitter  

Altres