Article del PSOE d'abril: “Presentació de la candidatura socialista de Puçol, encapçalada per Mª Dolores Sánchez Parra”

Este és l'article del PSOE d'abril, titulat Presentació de la Candidatura Socialista de Puçol, encapçalada per Mª Dolores Sánchez Parra. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

El passat dia 17 d'abril va tindre lloc l'acte de presentació de la Candidatura Socialista  de Puçol a les Eleccions Municipals del 24 de maig de 2015. Sobre 200 persones es van donar cita en un conegut restaurant de la localitat per a recolzar a Mª Dolores Sánchez Parra i a l'equip que li acompanyarà en esta legislatura. Posteriorment es va oferir un sopar  a la que van assistir representants de les associacions, veïns de Puçol,  alcaldes i candidats de la comarca

L'acte conduït pel periodista Toni Galindo, va comptar amb les intervencions de Miquel Soler Gràcia, Vicesecretari d'Educació i Integració Social del PSPV-PSOE  i  candidat a les Corts Valencianes, i de Víctor Giménez Bueso, secretari general PSPV-PSOE  l'Horta Nord, Primer Tinent d'Alcalde i Portaveu Socialista en Ajuntament de Rocafort (València). També van estar presents alcaldes i candidats de la comarca.

El discurs de Miguel Soler es va centrar en la necessitat de canvi en la política de la Generalitat Valenciana, argumentant la situació de crisi econòmica i  destrucció de l'estat del benestar que han generat les polítiques del Partit Popular, amb retallades en servicis tan bàsics com l'educació o la sanitat i les xifres de desocupació que superen a la Comunitat Valenciana a la mitjana nacional, sense oblidar que en tots estos àmbits, la Generalitat té transferides totes les competències.

Després de la presentació dels components de la candidatura, Mª Dolores Sánchez Parra va iniciar la seua intervenció ressaltant que la candidatura presentada “combina experiència amb joventut,  amb un equip de gent jove i preparada, amb el que  es vol tornar a tots la il·lusió per la política i aconseguir que una majoria de ciutadans ens donen la seua confiança és les Eleccions Municipals del pròxim dia 24 de maig”.

L'eix central de la seua intervenció va girar entorn de la concreció dels projectes que el Programa Socialista plantejarà per als pròxims quatre anys, un programa  realista concebut per i per al benefici dels veïns i veïnes de Puçol

D'esta manera, va explicar el compromís dels socialistes en diferents àmbits d'actuació: educació, polítiques socials, d'ocupació i servicis públics, recalcant que  “les nostres polítiques aniran dirigides sobretot a procurar tindre uns servicis de qualitat per als nostres veïns i, com no podia ser de cap altra manera, a desenrotllar Polítiques Socials encaminades a ajudar a tot el que ho necessite”.

Finalitzada la intervenció de Mª Dolores Sánchez Parra al mig d'una intensa ovació, es continu amb el sopar, la posterior festa i el brindis pel triomf dels socialistes en les pròximes eleccions.

Una opinió del PSPV-PSOE Puçol | Fotos: Sergio Maestro

376-presentacion-psoe-3

23 abril 2015
FaceBook  Twitter  

Altres