Article del PSOE del mes de març: “I com no puc, doncs m'ho invente, que vénen eleccions”

Este és l'article del PSOE de març, titulat I com no puc, doncs m'ho invente, que vénen eleccions. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Any 2000, el PSOE de Puçol realitza l'inici de les gestions per a obrir la ronda sud de Puçol amb una rotonda sobre el Barranco i en la N-340, atenent a la necessitat de solucionar el problema del trànsit que el nostre poble tenia i encara té.

Any 2002, el llavors Conseller d'Infraestructures promet (a boca ampla com fan els del PP) que per a realitzar dita rotonda era necessari desviar el barranc, i així s'aconseguix la subvenció del 95% del cost de les obres de la realització de la rotonda, en diners: 50 milions de les antigues pessetes i la desviació del barranc.

Any 2004, l'afany de govern, d'altres que mai havien governat a Puçol, aparta el PSOE de la gestió municipal i tant és així que senzillament deixen de gestionar, tot, absolutament tot.

Any 2009, el PSOE de Puçol reprén la gestió preocupant-se, entre altres coses, de l'estat de la desviació del Barranco i la "rotonda promesa". Quina és la resposta que tampoc ens sorprén els Socialistes? QUE NO HI HA DINERS; a la qual cosa ens preguntem: i on està? Els Socialistes suposem que entre el Gürtel, Terra Mítica, Emarsa… En fi, això ho han d'aclarir en el PP, no nosaltres.

Arriba 2015, i ara el PP de Puçol porta al ple la seua proposta estrela, una modificació del pressupost amb què pretenen convéncer-nos que tenen interés a fer la rotonda. La faran? NO, però vénen ELECCIONS i o ens venen alguna cosa (que no es pot vendre) o només els queda demanar perdó per no haver fet RES, i quan diem res, és RES, tan sols, gestionar este ajuntament a esquena de la ciutadania, sense prendre's la molèstia de reunir-se amb la Conselleria, per a sol·licitar  el finançament promesa al seu dia, i sense preocupar-se de que poden incomplir amb la Llei d'Estabilitat Pressupostària i Desequilibrar l'Economia Municipal.

No passa res, el pròxim maig els Socialistes tornarem a gestionar l'Ajuntament de Puçol, l'arreglarem, tant això com tot el que es va quedar pel camí, rescatant el que nosaltres creiem que és l'important: la gestió per i per a les persones, perquè un lapsus de quatre anys del PP no pararà l'evolució del nostre poble, perquè els Socialistes SOM, FEM I COMPLIM.

Una opinió del Grup Municipal Socialista 

283-grupo-psoe

09 abril 2015
FaceBook  Twitter  

Altres