Des del 25 de març, nous bono-bus amb més descomptes per al servei municipal d'autobús

Un autobús situat en el mercat, en l'Espai dels Majors i en l'institut és el reclam utilitzat per l'empresa AVSA i l'Ajuntament de Puçol per a explicar als veïns que hi ha nous bono-bus de deu viatges, amb majors descomptes per a pensionistes i jóvens… en definitiva, és hora de redescobrir el transport públic a nivell local.

A partir del 25 de març ja no es venen els antics bons de cartó, encara que podran seguir utilitzant-se fins al 31 d'agost”, explica Cèsar Forner, responsable a nivell local d'AVSA. “El nou bo-bus és més ecològic, inclou un xip que aporta dades estadístiques i ens permetrà ajustar els futurs horaris i itineraris a l'ús real que necessiten els viatgers de Puçol”.

El plantejament és senzill: arreplegar informació dels usos i costums dels veïns per a dissenyar un servei millor, per a la qual cosa cal saber on pugen, on baixen, en quines hores hi ha més afluència de viatgers, que itineraris no tenen demanda… una sèrie de dades que una vegada processats permetran millorar el servei municipal d'autobús que unix la platja amb el nucli urbà i les urbanitzacions.

Però per a incentivar el seu ús també és un bon reclam el preu, d'ací que la nova política del servei aposta per uns bono-bus que mantenen el preu anterior per als veïns en general (7 euros costa el bono de deu viatges), però que creen noves ofertes per als jóvens, sobretot estudiants, ja que l'autobús enllaça l'estació de Renfe amb l'institut (4 euros per deu viatges) i també per a la tercera edat, a través del bo-bus per a pensionistes (també a 4 euros).

Açò suposa un descompte de més del 50% sobre el preu normal d'un bitllet, que és de 90 cèntims, una aposta clara per l'ús quotidià de l'autobús”, va explicar l'alcaldessa Merche Sanchis, durant la presentació dels nous bons. “A més el bo-bus es pot recarregar tantes vegades com un desitge durant anys, la qual cosa implica un estalvi ecològic, i sol·licitar-lo és molt fàcil: només cal omplir un fullet i entregar-ho al conductor”.

Els impresos per a sol·licitar el nou bono-bus ja estan disponibles en l'ajuntament i en les webs d'AVSA i l'ajuntament, un PDF que es pot descarregar, omplir i entregar al conductor perquè tindre el nou bono-bus siga cosa d'uns minuts.

Si fa temps que no utilitzes l'autobús per a anar a la platja, a l'estació de Renfe o a les urbanitzacions, és hora que redescobrisques un transport públic més ecològic i adaptat a les necessitats dels veïns.

Informa i fotos: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual 

fotos facefotos face

fotos hq277-presentacion-bono-bus-1

25 Març 2015
FaceBook  Twitter  

Altres