Article del Partit Popular del mes d'octubre: “Netejar i renovar”

Este és l'article de Partit Popular d'octubre, titulat Netejar i renovar. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Desgraciadament, a Espanya estem patint una alifac que ompli d'angoixa, ràbia i recel la vida diària de tots i cada un dels veïns dels nostres pobles. El virus de la corrupció ha arrelat en tots els partits polítics en forma de finançament irregular i tractes de favor; també ho veiem en els saquejos produïts en la banca, amb presidents, polítics sense escrúpols de tots els colors i sindicalistes robant sense cap pudor; cada dia ens desdejunem amb noves imputacions per blanqueig, fraus… que arriben per igual als partits polítics, empresaris i sindicats.

Massa casos de corrupció que farten al ciutadà, que ja cansat es rebel·la contra tot i contra tots.

Els populars som sensibles a la greu situació que es viu i estem donant la cara a la crua realitat i intentant destapar totes i cada una d'estes situacions de corrupció. El Partit Popular està perseguint amb intrepidesa i eficàcia tots i cada un d'estos casos i està deixant que la justícia actue i que ho faça, sobretot, amb independència. El Partit Popular ha sigut el que ha posat en marxa la Llei de Transparència, amb l'ànim que els ciutadans tornen a confiar en les institucions i perquè nostra democràcia no es deteriore encara més.

Seria injust pensar que tots els polítics són iguals i que a tots ens mou la motivació d'un enriquiment injust; la majoria treballem per i per als nostres veïns, amb l'únic fi de millorar la seua qualitat de vida i les infraestructures del nostre municipi, així com ajudar a través dels servicis socials a aquelles famílies que pitjor ho estan passant i que són els primers que es rebel·len (i amb raó) davant de les situacions injustes que veiem i sentim tots els dies en la premsa i la televisió .

Pensem que és el moment d'acostar el muscle davant de la difícil conjuntura social que vivim; sabem que no és fàcil aconseguir açò, ja que molts aprofiten certes situacions per a alçar-se com a salvadors, amb certa vanitat i egocentrisme per la seua banda. El model que proposen, no s'a vostés, però a nosaltres ens genera molta inquietud ja que els exemples a seguir (Veneçuela, Cuba o Bolívia) no són els que ens agradarien per al nostre país.

I dit açò creiem que és el moment de prendre decisions importants: netejar i renovar.

Des del Partit Popular de Puçol i en la mesura que ens correspon farem tot el que es puga perquè açò es duga a terme, que no els càpia el mínim dubte.

Una opinió del Partit Popular de Puçol

12 Novembre 2014
FaceBook  Twitter  

Altres