Article del Partit Popular del mes de setembre: “No tot val”

Este és l'article del Partit Popular de setembre, titulat No tot val. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

No tot val, tan sols les accions en la seua justa mesura, tant polítiques com socials, fan que les persones tinguem cabuda en democràcia per a acréixer una convivència tranquil·la.

En estos temps d'excitació política, bé val que els càrrecs públics i els ciutadans fem un lloc per a la reflexió, i si esta és en veu alta i perquè s'entenga, molt millor; sense embuts i sense temor, assumint i acceptant els errors i els encerts de cada u.

Des de fa algun temps, certs personatges (també en el nostre poble) encoratgen veus de protesta i fan crides a la indisciplina. I això és molt perillós.

I és per això, que este tipus d'actuacions insensates, irresponsables i carregades de populisme, clamen a una fonda reflexió abans que siga massa tard.

Però no sols els polítics, també els ciutadans han de reflexionar. Els que tenim responsabilitats de govern haurem de donar compte de les nostres actuacions i fets.

Polítics i ciutadans serem responsables? en un futur pròxim? de l'estabilitat del nostre poble; i tots tindrem molt que dir contra estos missatges confusos, ambigus i aprofitats. Perquè tot no val. I encara estem a temps.

Lamentablement, en el nostre ajuntament no estem fora de perill d'actituds radicals i més, tan prop de l'inici de la precampanya. A partir d'ara podem esperar de tot, açò no ha fet més que començar. Veritats a mitges amb la intenció de confondre i enganyar. Mentixen a posta que estan mentint, amb l'únic fi de generar confusió i falses interpretacions.

Els molesta que durant estos tres últims anys de govern del Partit Popular s'hagen realitzat una quantitat important d'actuacions (infraestructures, obres, sanejament econòmic i millora i augment de servicis) tendents a incrementar la qualitat de vida dels nostres veïns.

Els grups polítics del PSOE i del Bloc volen una democràcia a la seua mesura; consens i diàleg quan governa el P.P. i política de corró quan ells governeu. El van demostrar durant molts anys i pretenen que ens oblidem d'això.

La política és més seriosa que tot açò; podrem encertar o estar equivocats i podrà agradar més o menys la gestió política, però el que està clar és que sempre... sempre estarà la raó i la veritat per damunt de tot.

Perquè en la vida com en la política… TOT NO VAL.

Una opinió del Partit Popular

000-logo partido popular

22 Octubre 2014
FaceBook  Twitter  

Altres