Article de Pavalur del mes d'Agost: “Camí de Llíria-Acceso al Bypass

Este és l'article de Pavalur d'Agost, titulat Camí de LLíria-Acceso al ‘Bypass'. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells elixen cada mes.

Ara sí!

Per fi i després de vint anys de reivindicació contínua de les Urbanitzacions, el tram del Camí de Llíria, des de la rotonda de l'eixida  311 de l'AP-7 a l'encreuament amb el Camí Mangraners, està asfaltat.

Ha sigut ara, amb PAVALUR formant part del Govern Municipal de l'Ajuntament de Puçol, quan s'ha aconseguit asfaltar esta carretera que dóna servici a més de 4.000 usuaris diaris, en la seua majoria veïns de Puçol.

El 28 d'octubre del 2013 Puçol iniciava l'asfaltat del tram pertanyent al seu terme municipal. Mes de dos mesos després,  el 8 de gener del 2014, El Puig de Santa Maria iniciava el seu però deixant sense asfaltar un tram, que vam vindre a qualificar com els 550 metres de la vergonya.

Sis mesos després, el 10 de juliol, s'inicia l'asfaltat d'estos metres finals, amb la qual cosa es conclou la reparació d'esta carretera: objectiu complit.

Una opinió de Pavalur - CCD

000-logo pavalur ccd

26 Agost 2014
FaceBook  Twitter  

Altres