Article de Bloc-Compromís del mes de juliol: “Per setembre, fem festa!!”

Este és l'article del Bloc-Coalició Compromís de juliol, titulat Per setembre, fem festa!! Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Una de les activitats més saludables i recomanbles en l'estiu és eixir matinet a caminar sol o acompanyat pels voltants del nostre poble. Des de fa unes setmanes, comptem amb un recorregut recentment estrenat, que convida a eixir tots els dies, com és la vereda Magraners, més conegut com camí de la mar. Però cal fer-o amb molta cura, sobretot amb els bonyigos del bestiar equí que invaeixen, o decoren, la vereda, amb les papereres reglotant de fem per les vores. Des de Compromís, instem a l'equip de govern del PP-Pavalur, a que deixe a algú de guardia en l'estiu per donar-li solució a estos problemes domèstics. Simplement cal aplicar l'ordenança general, que segons l'article 51, en el seu apartat c) Diu: Se considerarán infraccions lleus: - Respecte a las persones que conduixen animals per l'interior de la població o por víes interurbanes, no recollir els excrements que estos dipositen en víes públiques, jardins i passejos, i en general, en qualsevol lloc  destinat al trànsit de vianants. “

En quant a la neteja de les papereres, des de Compromís, sol·licitem que es neteje amb urgència i amb més periodicitat, tant les de la vereda Magraners, per la pèssima imatge que dona vore l'estat en que s'encontren, i també les de la resta del nucli urbà. Per exemple, les del polígon i parc situat al costat del supermercat “más y más”. Al final la imatge del nostre poble és la que més bruta queda per als veïns i visitants. Pel bé de tots, des de Compromís demanem a la ciutadania la màxima col·laboració per mantindre net el nostre poble.

En Compromís, estem segurs que les nostres Festes Majors milloraran la imatge del nostre poble. Des d'ací animem a tots els veïns a omplir els carrers i a no perdres cap dels actes que han preparat els festers i festeres d'enguany, convidant els familairs i coneguts que viuen fora i de pas portar-los a assaborir les meravelloses tapes que enguany ens tindran preparades els 49 establiments hostalers de Puçol, en la seua IVª edició de la Ruta de la Tapa. A disfrutar-les com cal, i BONES FESTES 2014!!

On està Compromís, estàs tu!

Atenció al Ciutadà:

QUALSEVOL DIA AMB CITA PRÈVIA | Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

P.D.- Per primera vegada, la Corporació Municipal ha rebut invitació de la Parròquia dels Sants Joans als actes religiosos de les festes patronals en honor a la Verge al Peu de la Creu, en la nostra llengua, gràcies al seu rector, Ismael Ortíz, i al president de Confraria, Juan Ribelles. Ara a per l'eucaristía en valencià, assignatura pendent de l'església valenciana.

Una opinió d’Enric Esteve

765-Enric-esteve

18 Agost 2014
FaceBook  Twitter  

Altres