Article de PSOE del mes de febrer: “La platja, el passeig, el Camí La Mar: L'altra cara de la moneda”

Este és l'article de PSOE de març, titulat La platja, el passeig, el Camí La Mar: L'altra cara de la moneda. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

El Partit Popular  de Puçol no ens sorprén perquè és reiteratiu en les seues formes i té molt mala memòria quan li convé. Amb el seu autobombo, la seua vanaglòria i la seua assumpció de mèrits, pretén apoderar-se de una cosa que en res li correspon.

“Ja podem presumir d'una platja de bandera…”. “Hem completat amb el nou accés viari…”. “Podem dir que ja circulem per una magnífica via i passegem disfrutant de l'entorn en busca d'una platja de bandera. (article  del PP publicat en el Noticies del mes de gener). Podem? Hem completat? Qui? El Partit Popular? Quin atreviment! Quina desvergonyiment! Quin cinisme! Quina hipocresia!

Quan el Partit Popular de Puçol ha defés les obres de regeneració de la platja, les esculleres i el passeig marítim? El van inaugurar, sí, però mai el van potenciar. La seua única intenció sempre va ser retardar i paralitzar com més temps millor la seua execució, primant la defensa d'uns pocs ( dels seus) en detriment de la resta de la població.

Quan el Partit Popular va proposar la realització de les obres del Camí La Mar aprofitant el Pla Confiança de La Generalitat? Mai. Va ser una proposta del Partit Socialista i Acord d'Esquerres que eren oposició majoritària en l'anterior govern del Partit Popular, i que a pesar de posar totes les traves possibles per la dificultat que suposava ser una via pecuària no va tindre una altra alternativa possible més que acceptar de mala gana l'execució d'este projecte.

En ambdós casos, no obstant això, hi ha hagut retards en la realització de les obres: uns quinze anys en l'execució de les esculleres, farcit d'arenes i passeig marítim, i tres anys de retard en l'adequació del Camí La Mar. Quant més desenrotllada tindríem la platja d'haver-se realitzat les obres en el seu temps!

En algun moment el ciutadà haurà de dir Basta!, i no conformar-se amb el “Val més tard que mai”. Estem convençuts que la nostra platja gaudiria, de més vivendes, de millors servicis, de més espais d'oci,…

Treballem per millorar la nostra platja i situar-la al nivell que es mereix!

Una opinió del Grup Municipal Socialista

221-grupo psoe-2

06 Març 2014
FaceBook  Twitter  

Altres