Article de Pavalur-CCD del mes de febrer: “Els 550 metres de la vergonya”

Este és l'article de Pavalur-CCD de febrer, titulat Els 550 metres de la vergonya. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

El Camí Llíria va ser obert de nou al trànsit després de finalitzar la segona fase de condicionament del Pla de Camins Rurals 2013 (PCR) de la Diputació de València.

El camí en òptimes condicions de neteja i paviment beneficia la seguretat dels seus usuaris.

Llàstima no haver culminat amb èxit el seu total asfaltat, llargament revindicat, principalment pels veïns de Puçol que viuen en les Urbanitzacions.

El camí seguix “incomplet, inacabat i intransitable” perquè queda pendent d'execució el tram que unix la masia Camp Anníbal i l'empresa química Abelló Linde. Tram a què els veïns han qualificat com: “els 550 metres de la vergonya”.

Pareix que esta tercera i última fase de condicionament de la via pecuària, correspon a la Diputació de València i, segons ens diuen, serà executada pròximament.

Una opinió de Pavalur – CCD

000-logo pavalur ccd

03 Març 2014
FaceBook  Twitter  

Altres