El 3 de març s'obri el termini d'inscripció per als nous cursos formatius gratuïts per a desocupats

Durant quatre mesos, de març a juny, es va a posar en marxa una àmplia oferta de cursos formatius per a desocupats que tindran un cost zero per a l'alumne i també per a l'ajuntament, ja que s'oferixen des del SEPE (Servici d'Ocupació Públic Estatal) a través de l'empresa Hedima, i seran impartits tant de forma presencial com a través Internet (cursos on-line).

El dimarts 18 de febrer es van reunir els representants d'Hedima i l'Ajuntament de Puçol per a posar en marxa la col·laboració entre ambdós entitats, de cara a oferir un ampli palmito de cursos formatius als desocupats de la població.

Per part d'Hedima va estar present el director de recursos humans Joaquín Pereira, i per part de l'ajuntament la regidor d'ocupació Paz Carceller i les responsables de l'Agència de Col·locació municipal.

La reunió va servir per a establir els punts clau de la col·laboració, punts que es veuran referendats amb un conveni de col·laboració per a realitzar distints cursos al llarg dels quatre mesos, cursos autoritzats pel SEPE.

A més, perquè cap veí quede exclòs d'estos cursos per no tindre ordinador o accés a Internet, l'ajuntament posarà a la seua disposició l'aula d'informàtica de l'Espai Social Martínez Coll”, explica Paz Carceller.

El termini d'inscripció s'obri el 3 de març en l'Agència de Col·locació situada en Martínez Coll.

Per a més informació podeu dirigir-vos a l'Agència de Col·locació o al Facebook de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de Puçol:

https://www.facebook.com/AEDLPuzol

Informa i fotos: Sabín

181-reunion-hedima-1

24 Febrer 2014
FaceBook  Twitter  

Altres