Article d'UPyD del mes de gener: “Bon any per a tots”

Este és el text d'Unió, Progrés i Democràcia del mes de gener, titulat Bon any per a tots. El ple del 26 de març del 2012 va modificar el Reglament de Mitjans de Comunicació Local, aprovat en 2008, per a permetre la publicació d'un article mensual en la web municipal als partits polítics que es van presentar a les eleccions municipals i no van aconseguir representació en l'ajuntament.

Desitjar un bon any és una manifestació que solem fer quan comença un nou any i des d’UPyD en Puçol és un missatge que enviem a tots els ciutadans de la nostra població.

Desitgem que aquest any que acabem d’encetar siga el que marque la decrepitut d’un sistema polític ancorat en el passat i que els dos partits que el sostenen  (PP i PSOE) es neguen a canviar, per tal de no perdre uns privilegis que ells mateixa s’han atorgat, encara que els perjudicats siguen els ciutadans que diuen representar.

Des d’UPyD demanem canvis  tals com la supressió de les diputacions, que només són un niu per col·locar els seus acòlits. Demanem també acabar amb el privilegi dels aforaments per a 10.000 càrrecs públics, xifra que no té cap comparació amb els països del nostre entorn europeu.

Demanen una Llei Electoral més justa, que no deixe sense representació política a una part important dels votants i que els vots valguen el mateix, siga d’una comunitat o d’altra (el PNV amb poc mes de 300.00 vots té els mateixos diputats que UPyD amb quasi un 1.200.000).

Entre les propostes d’UPyD està també que coses tan essencials com la sanitat o l’educació siga igual per a tots els espanyols, amb els mateixos drets i igualtat de condicions, per això demanem que la comentència la tinga l’Estat.

Demanem que les administracions públiques siguen transparents i els ciutadans tinguem accés a la informació i a saber en què i perquè es gasten els diners públics.

Totes aquestes propostes i moltes altres están en el ideari d’UPyD, per fer un canvi que sembla necessari i raonable. Cap d’aquestes propostes està en l’agenda dels partits vells que res volen canviar més enllà de l’apariència.

Bon any doncs per a tots, també per els que ens governen al nostre poble, i per els que estan en l’oposició, per a que tinguen més sensibilitat amb els que menys tenen i amb els que no tenen treball, que en són molts a Puçol.

Però no podem desitjar un bon any als corruptes, als prevaricadors, als que ocupen càrrecs per aprofitar-se’n dells, per als que han estafat amb les preferents, ni a cap d’aquells que sols que busquen el seu benefici particular a càrrec del sacrifici i patiment dels altres.

Salutacions i Bon Any

Una opinió d’UPyD en Pucol

Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

06 Febrer 2014
FaceBook  Twitter  

Altres