Article del PSOE del mes d'octubre: “Corredor mediterrani: sí. Tercer carril: no”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel PSOE a l'octubre, titulat “Corredor mediterrani: sí. Tercer carril: no”.

La gran idea del president de la Generalitat Valenciana, en clara connivència amb la ministra de Foment a fer un tercer carril per la plataforma per on circulen actualment els trens, suposa per a Puçol un desastre majúscul d'enormes dimensions, tant presents com futures.

I és que la falta d'inversió en el desenrotllament del Corredor Mediterrani,  que demostra l'escàs interés del Govern Central del Partit Popular per este projecte de vital importància per al desenrotllament de la zona mediterrània, es pretén justificar amb un tercer carril que utilitze el mateix traçat actual, l'actual plataforma per on circulen els diversos combois en els seus diferents tipus (mercaderies, passatgers, etc.), deixant per a més avant el Corredor Mediterrani (obra declarada prioritària per la Unió Europea a l'octubre del 2011 gràcies al Govern del president Zapatero): JA ES FARÀ!

De permetre esta autèntica barbaritat, este autèntic despropòsit, este singular i desastrós pegat, el nostre municipi es veurà abocat a mantindre sine die l'actual plataforma ferroviària pel centre del poble, desaprofitant i desperdiciant la gran oportunitat que ens oferix l'autèntic Corredor Mediterrani proposat pel Govern Socialista, que no és un altre que una plataforma exterior per a l'AVE i paral·lela a ella, la plataforma de la resta dels trens, fora del nucli urbà, eliminant eixa gran barrera arquitectònica que suposa el pas de ferrocarrils pel centre de la localitat. QUÈ ELS IMPORTA PUÇOL!

L'anterior govern municipal, format per PSOE-Acord d'Esqueres, ens vam portar de Madrid el Projecte millorat: supressió del terraplé per un viaducte i el trasllat de les vies fora de la població que circularien en una plataforma paral·lela a l'AVE, havent-se licitat a mitjan 2011 per un valor de 230.000 euros l'estudi informatiu per al desviació de la línia fèrria al seu pas per Puçol.

El nostre actual govern municipal del Partit Popular no té cap informació, ni l'ha demanat; no sap res de com es durà a terme este tercer carril i com afecta Puçol esta modificació. Eixe és el nul interés que mostren els populars per un projecte que condicionarà el futur de Puçol!

Els ciutadans de Puçol no podem permetre, no hem de consentir, que el nou projecte del Tercer Carril del PP de Fabra i del PP de Rajoy trunque les esperances depositades en un autèntic Corredor Mediterrani que per a la nostra població significa progrés i desenrotllament  futur.

ELS SOCIALISTES DEFENEM ABANS QUE RES PUÇOL!

Una opinió del Grup Municipal Socialista

889-grupo-psoe-1

07 Novembre 2013
FaceBook  Twitter  

Altres