Article de Pavalur del mes d'octubre: “Nova parada d'autobús en les urbanitzacions”

Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat per Pavalur a l'octubre, titulat “Nova parada d'autobús en les urbanitzacions”.

Com ja hem posat de manifest en reiterades ocasions, l'únic programa de PAVALUR es resumix a aconseguir la igualtat de tracte enfront de l'Ajuntament, entre els veïns que viuen en el nucli urbà i els que viuen en les urbanitzacions.

Dia a dia anem avançant en esta direcció, en la mesura en què es van materialitzant cada un dels acords establits per a un  Pacte de Govern estable en la legislatura 2011-2015, pel Partit Popular i PAVALUR.

En esta línia, pròximament s'iniciarà el compliment d'un altre dels acords: Instal·lació progressiva de tres noves parades d'autobús.

Una nova parada de les mateixes característiques que l'existent en la Urbanització Alfinach, s'instal·larà en l'entrada als monestirs per a donar servici als veïns de Puçol d'esta Urbanització.

Les altres dos s'instal·laran, com està marcat en el dit pacte, al llarg d'esta legislatura.

Una opinió de Pavalur

000-logo pavalur ccd

03 Novembre 2013
FaceBook  Twitter  

Altres