Article del Partit Popular del mes d'agost: “Memòria o hemeroteca”

Article del Partit Popular del mes d'agost: “Memòria o hemeroteca”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Partit Popular a l'agost, titulat “Memòria o hemeroteca”.

Amb l'arribada de l'estiu els “politiquets” de torn trauen les seues plomes per a liderar per uns dies la premsa i donar a entendre que estan enteradísimos del que es cou en el país. Llàstima que els prime la ideologia i els falte l'objectivitat que alguns casos mereixen  pel bé de la nostra democràcia.

Missatges pesats de què el ciutadà està fastiguejat, irrompen a diari en les nostres cases a través de la televisió o dels periòdics, sovint, buits de contingut.

La corrupció i els retalls són les dianes a on es dirigixen la majoria de les bales, en estos casos de tinta.

I l'esquerra d'este país fa bandera d'això, com si a la dreta no li preocupara la corrupció, com si als populars ens agradara fer els tan necessaris retalls que ens exigixen. Perquè clar que ens preocupa, i molt! Perquè clar que lluitem contra la corrupció, perquè clar que ens afligix caldre retallar en algunes àrees bàsiques, això no és plat de bon gust, però este govern ha hagut d'afrontar el que altres van negar i van negar fins a la sacietat.

Però cal ser justos, cal ser valents i dir les coses pel seu nom, i sense ànim de justificar, no es pot estar parlant contínuament de Bárcenas i oblidar Roldán i Barrionuevo; el robatori de diners públics dels ETS d'Andalusia a les mans d'alts càrrecs de la Junta, dels sindicats i dels seus amiguetes (més de cent imputats, algunes peces del PSOE andalús); el frau als xicotets estalviadors amb les preferents, dirigides i autoritzades pel govern de Sabater i, ara en vies de solució gràcies al PP; els catalans amb la inquietant independència d'Espanya als que va donar ales l'anterior govern; el finançament autonòmic amb les restriccions de ZP als valencians durant 8 anys; els 3 anys de paralització de les obres de la V-21, Puçol-Valencia, del ministre Blanco (PSOE), represes pel Partit Popular; els barracons dels instituts i la falta d'hospitals en l'era del President Lerma (PSOE), això no eren retalls, simplement era no fer res.

I estirant hemeroteca, ja ho deia el nostre portaveu en Les Corts, Jorge Bellver: "l'única cosa que unix a l'esquerra és l'acaçament i l'odi al PP“.

Per cert, davant de la gravetat de la situació, els populars estem donant la cara en tot mentre altres, com el Sr. Rubalcaba i el seu PSOE, caminen a la xoca (és el seu estil) a vore quan passen les bandades per a encertar en el tir en compte d'unir esforços quan Espanya més ho necessita

Encara sort que la Cosina de Risc ja està per davall dels 270 punts, més baixa que la va deixar Sabater al Juliol del 2011.

I altres, com alguns membres de la més prestigiosa Universitat del món com és Harvard, estan visitant l'Hospital de la Ribera a Alzira amb l'objectiu de conéixer el nostre model de gestió sanitària.....  però mentrestant les plomes dels detractors continuen escrivint en este estiu calorós, àvides i ansioses en pro dels seus interessos polítics i ideològics, mentre altres sofrim els seus continus atacs. 

Una opinió del Partit Popular


24 Agost 2013
FaceBook  Twitter  

Altres