Article del PSOE en el mes de maig: “Dos anys de govern municipal del PP”

Article del PSOE en el mes de maig: “Dos anys de govern municipal del PP”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel PSOE al maig, titulat “Dos anys de govern municipal del PP”.

Els dos anys de govern del Partit Popular i Pavalur vénen marcats per una política municipal de baixa intensitat, sense idees, sense propostes de millora, sense projectes beneficiosos per als ciutadans.

El Partit Popular de Puçol ha significat un frau cap als seus propis votants ja que es van presentar a unes eleccions municipals amb uns projectes i unes idees que en estos dos anys no han sigut capaços de realitzar per la seua inoperància política, a pesar que van rebre un Ajuntament sanejat, dels pocs de la Comunitat Valenciana.

Estan en majoria absoluta, ben cert que a un cost per als ciutadans d'UN MILIÓ D'EUROS en quatre anys. Sí, no s'estranyen vostés, un milió d'euros rebrà Pavalur durant esta legislatura (2011-2015) per votar amb el Partit Popular i mantindre'l en el poder municipal; de moment ja portem 540.000 €.

Pactada l'estabilitat, el govern municipal popular no sols no complix el programa amb el qual es van presentar davant dels ciutadans sinó que fan tot al contrari:

Menor nombre de programes per a formació i ocupació.

Retalls en partides de benestar social, quan més falta fa per la situació en què ens trobem.

Retalls en les subvencions a col·lectius esportius, culturals i socials.

Pujada d'impostos i mínima inversió per falta de dotació pressupostària, que es traduïx en una paralització dels servicis.

Els ciutadans de Puçol mereixen no sols que es milloren els servicis socials, sinó que també els projectes que estan paralitzats més de cinc anys pel govern del Partit Popular en la Generalitat: L'eixida a la N-340 per Santigons, el desviació del Barranc, la bassa reguladora de l'aigua de la séquia de Moncada per a estalvi d'aigua i millora del reg.

Afortunadament, manifestar la nostra satisfacció per l'execució del projecte del Camí La Mar, conseqüència de l'acord del Ple en 2009 a proposta del PSOE i Acord d'Esquerres, i aprovat per unanimitat de tots els grups polítics, atenent a allò que s'ha proposat pel Pla Confiança de la Generalitat Valenciana i que havia d'estar executat abans de març del 2011. Val més tard que mai!

Però en definitiva, què ha aconseguit el Partit Popular en estos dos anys de govern?:

Més de 350 treballadors més en la desocupació.

Les subvenció de llibres a col·legis públics ha passat de 120.000€ a 10.000€

Ha augmentat el deute municipal.

Projecte de tancament de la televisió local.

Ha augmentat els gastos en publicitat.

ARA ESTEM MOLT PITJOR!

Una opinió del Grup Municipal Socialista

588-logo_psoe

 

02 Juny 2013
FaceBook  Twitter  

Altres