Finalitza el curs bàsic d'informàtica i Internet per a desocupats… i a l'abril arriba el nivell avançat

Finalitza el curs bàsic d'informàtica i Internet per a desocupats… i a l'abril arriba el nivell avançat

Del 4 a l'11 de març s'ha celebrat el curs bàsic de maneig de l'ordinador per a desocupats inscrits en l'Agència de Col·locació de Puçol. La campanya de formació en temes informàtics continuarà a l'abril, amb un curs més avançat per a alumnes que ja dominen aspectes bàsics. L'objectiu final és que utilitzen les noves tecnologies per a la busca d'ocupació.

Puçol Emprende continua apostant per la formació dels veïns de Puçol inscrits en l'Agència de Col·locació (situada en l'Espai Social Martínez Coll). Després dels cursos de carretoner o pintura, celebrats a finals del 2012 i començaments de 2013, del 4 a l'11 de març s'ha celebrat un curs de nivell bàsic d'informàtica en la Casa de Cultura.

L'Agència de Col·locació organitza cursos formatius de manera continuada, per la qual cosa al marge de les campanyes promocionals que es realitzen en la població, la regidora d'ocupació, Paz Carceller, anima als veïns “que es passen habitualment per l'agència i parlen amb Carmina i Mariam, per a estar al tant de les noves propostes que van sorgint, ja que en la majoria dels casos els alumnes són seleccionats per orde d'inscripció”.

Precisament Paz va ser l'encarregada d'entregar els diplomes als deu alumnes participants en el curs bàsic d'informàtica, alhora que anunciava un segon curs, que es realitzarà del 15 al 22 d'abril, encara que en este cas dirigit a desocupats que ja tenen certs coneixements del maneig de l'ordinador.

Per a aconseguir ampliar el nombre de cursos formatius amb el menor cost possible, per a esta campanya Puçol Emprende està basant-se en l'optimització de recursos municipals: d'una banda, l'aula d'informàtica de la Casa de Cultura (aula que no s'utilitza habitualment pels matins dels dies laborables) i, per un altre, el professorat està format per personal del Departament d'Informàtica municipal: Vicente Almenara ha sigut el monitor del curs bàsic i Carlos García serà el del nivell avançat.

Encara que ja hi hi ha llista d'espera per al pròxim curs, si estàs interessat en futures edicions informa't en l'Agència de Col·locació de Puçol.

Informa: Sabín

fotos_noticia    mas-fotos_facebook

261-curso-basico-6

 

12 Març 2013
FaceBook  Twitter  

Altres