Article del Partit Popular del mes de febrer: Esforç i treball”

Article del Partit Popular del mes de febrer: Esforç i treball”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Partit Popular al febrer, titulat “Esforç i treball”.

Quan l'esforç d'un govern es veu tenallat amb contínues crítiques de l'oposició, amb menyspreu al seu treball i creant dubtes i incertesa, no hi ha més remei que fer oïdes sordes i continuar treballant.

Això és el que estem fent des del govern del Partit Popular a Puçol.

En temps de crisi: imaginació per a fer coses, treball per a aconseguir-les i, contra els dubtes d'alguns, fets.

Els invitem a donar un repàs pel nostre municipi a fi d'atalaiar les actuacions més recents.

S'ha aconseguit, a pesar dels dubtes de tota l'oposició (PSOE, BLOC i INICIATIVA), la inversió de 3.700.000 € per a la rehabilitació del camí del Mar i la seua nova sendera, que estarà acabada per a este estiu.

S'estan escometent actuacions per a fer més accessible i transitable el nostre municipi, amb 80.000 € d'inversió per a la vorera elevada del Caminàs, la barana de seguretat i el rebaix de les seues voreres (que no existien), el reasfaltat de l'Avinguda de València, la Travessia del Vallet i el Caminàs per a la primera setmana de març.

Hem disposat un pla triennal de 120.000 € per a pintura vial, passos de vianants, seixanta noves zones d'aparcament per a discapacitats i noves zones de càrrega i descàrrega. Més de 18.000 € per a la neteja exterior i pintura de l'ajuntament. S'ha conclòs, amb una inversió de més de 200.000 €, la nova pista d'atletisme municipal.

Hem iniciat la reposició, rebaixos i sanejament de voreres en alguns carrers de la localitat amb la tala d'arbres inadequats, amb un pressupost de més de 40.000 €. Vam licitar, amb la baixa de les obres del Camí la Mar, la nova passarel·la elevada sobre la V-21 (enllaç platja-casc urbà, per a vianants i cicloturismes), amb un cost d'al voltant de 500.000 €.

Invertirem més de 90.000 € en la rehabilitació de vivendes municipals.

Continuem també en 2013 amb la pavimentació de camins rurals, una miqueta més de 25.000 €. Tenim en pressupost la semaforització de l'encreuament del Centre de Salut per a eliminar les retencions del trànsit rodat, més de 25.000 € (mitjan de 2013).

I ja estem treballant per a aconseguir inversions en Camí Llíria, Camí Mangraners i Camí de l'Assegador (infraestructures viàries importantíssimes per a la interconnexió dels nuclis urbans de Puçol). Així mateix la rehabilitació amb entrada i eixida de la plaça 25 d'Abril (60.000 € de Diputació). I tot sense deixar de prestar els servicis bàsics i generals.

Doncs bé, saben com s'aconseguix tot açò? Amb imaginació, ESFORÇ i TREBALL.

El cameig i les crítiques són coses de l'oposició.

Una opinió del Partit Popular de Puçol

214-logo_partido_popular

 

08 Març 2013
FaceBook  Twitter  

Altres