En dos hores, t'ensenyem a buscar ocupació per Internet: acosta't el 12 de juny a l'Espai Social Martínez Coll

En dos hores, t'ensenyem a buscar ocupació per Internet: acosta't el 12 de juny a l'Espai Social Martínez Coll

No és la primera vegada que el Consorci Pactem Nord i l'Ajuntament de Puçol col·laboren en l'organització de tallers formatius amb les noves tecnologies com a camp de batalla i, vist l'èxit de les distintes propostes, no serà l'última. El dimarts 12 de juny l'oferta és ensenyar als menys experts a manejar ferramentes bàsiques per a la busca d'ocupació a través d'Internet.

L'Agència de Col·locació de Puçol continua oferint propostes noves no sols a l'hora de trobar les ocupacions disponibles en empreses de la Comunitat Valenciana, sinó també a l'hora de formar usuaris per a poder accedir amb major facilitat a qualsevulla ocupació disponible.

Des del mes de març, l'Agència de Col·locació disposa d'una oferta permanent en la pàgina web municipal, amb actualització setmanal, en la que es publiquen les últimes ocupacions sorgides en la població i contornada: una forma ràpida, eficaç i gratuïta d'estar al dia dels treballs disponibles.

Per a accedir a esta oferta setmanal n'hi ha prou amb fer click en la icona que apareix en la portada de www.puçol.es, la pàgina web municipal, o en este enllaç: Oferta setmanal Agència Col·locació.

Però si ni tan sols saps com navegar, com entrar en una web, com manejar un portal d'ocupació, ara Pactem Nord i l'Ajuntament de Puçol et tiren una mà de forma gratuïta i gratuïta: apunta't al curs de busca d'ocupació per Internet.

S'impartix gratis el dimarts 12 de juny, a les 9.15 hores, en l'aula d'informàtica de l'Espai Social Martínez Coll.

En només dos hores, el més bàsic d'Internet estarà a l'abast de la teua mà. No deixes passar l'ocasió.

Informa: Sabín

 

11 Juny 2012
FaceBook  Twitter  

Altres