Opinió del PSOE del ple del 2 de maig: “Faré qualsevol cosa que siga necessària, encara que no m'agrade i encara que haja dit que no la faria” (Mariano Rajoy)

Opinió del PSOE del ple del 2 de maig: “Faré qualsevol cosa que siga necessària, encara que no m'agrade i encara que haja dit que no la faria” (Mariano Rajoy)

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel PSOE sobre el ple del 2 de maig, titulat “Faré qualsevol cosa que siga necessària, encara que no m'agrade i encara que haja dit que no la faria” (Mariano Rajoy).


“FARÉ QUALSEVOL COSA QUE SIGA NECESSÀRIA ENCARA QUE NO M'AGRADE I ENCARA QUE HAJA DIT QUE NO LA FARIA” (Mariano Rajoy, president del Govern)

Tenen la lliçó ben apresa; reconeguem que són uns verdaders “artistes” a mentir i enganyar amb frases dirigides a la ciutadania per a desprestigi del seu oponent polític; per al Partit Popular “tot val perquè alguna cosa queda”. Afortunadament les seues fal·làcies, les seues frases fetes, les seues calúmnies es tornen contra ells mateixos.

En estos últims dies hem assistit a la rotunda asseveració, per part del PP, que el desfasament del dèficit en els comptes públics hi ha sigut responsabilitat única i exclusiva del Sr. Zapatero —COM NO!—, però resulta que no ha sigut així. La Comunitat de Castella i Lleó, governada pel Partit Popular, la Comunitat de Madrid, en mans del Partit Popular d'Esperanza Aguirre, i la Comunitat Valenciana, en mans del Partit Popular durant 17 anys amb els Molt honorables presidents Sr. Zaplana, Sr. Camps i Sr. Fabra, han sigut causants de l'augment del dèficit al 8.9%, és a dir 3.000 milions més, I ARA QUÈ? No es preocupen, buscaran una frase de les seues per a tapar el seu balafiament, la seua nefasta gestió, la ruïna econòmica de la nostra Comunitat, la corrupció...

El ple del dia 2 de maig ens va oferir un exemple més del frau electoral del Partit Popular al rebutjar, junt amb Pavalur, una moció que va presentar Iniciativa i a la qual nosaltres li vam donar el nostre suport, defensa i vot favorable perquè el govern del Sr. Rajoy no aplique la “amnistia fiscal”.

Així, amb el rostre que els caracteritza i una vegada més, el Partit Popular afavorix amb esta mesura als “defraudadors” (grans fortunes, contribuents de major capacitat econòmica que no han presentat els seus comptes...) en perjuí de tots aquells que hem complit amb la Hisenda Pública, pagant els nostres impostos i complint amb la nostra obligació ciutadana.

Però el més incongruent i demagògic és l'argument que esgrimixen per a rebutjar la moció: “a nosaltres no ens agrada l'amnistia però és necessària per a recaptar 2.500 milions d'euros; no, no, si a mi no m'agrada diu la Sra. Regidora d'Hisenda, però... rebutjaré la moció”. QUINA COHERÈNCIA ARGUMENTARIA! I damunt de desvergonyiment, el que manifestava en 2010 Mª Dolores de Cospedal respecte d'això de l'amnistia fiscal: “impresentable, injusta i antisocial”. Potser ara que el Partit Popular l'aplica ja no ho és?

Nosaltres, els socialistes, considerem que és un frau més del Partit Popular, un engany més, una mesura més del seu programa ocult, del que no va dir que faria si guanyava les eleccions. Amb l'aplicació d'esta amnistia fiscal (pagaran tan sols el 10% del que haurien de pagar realment) beneficiaran als incumplidors, als que oculten els seus beneficis, als que la seua insaciable ambició de posseir més i més no declaren els seus ingressos reals a l'Agència Tributària, en detriment de què complim i paguem.

Srs. del Partit Popular, invertisquen en la lluita contra el frau fiscal, detinguen els defraudadors, facen-los pagar els seus tributs i que recaiga sobre ells tot el pes de la llei.

Entenem que amb esta mesura es va a afavorir més a l'economia submergida, al desviació de grans patrimonis a paradisos fiscals, a la corrupció.

Un altre moment candent va tindre lloc durant el debat de la moció referent al reconeixement d'alcaldes i regidors de Puçol durant la II República. Una moció reivindicativa i d'homenatge per als que van lluitar i van defendre la llibertat, la democràcia i el règim establit amb el vot sobirà de la ciutadania, es va convertir desgraciadament en un vergonyós espectacle per les improcedents declaracions abocades pel Partit Popular. És el nostre desig que eixe tipus de manifestacions no es produïsquen en successives intervencions plenàries. Com era d'esperar la moció va ser rebutjada pel Partit Popular i Pavalur. “Mentres uns han sigut victorejats, llorejats i reconeguts, altres romanen en l'oblit, la marginació i en les cunetes”.

La moció que vam presentar sobre els bebés robats va ser aprovada per unanimitat. És sens dubte un dels episodis més foscos  de la història d'Espanya en estos últims anys; hi ha prop de 300.000 denúncies de bebés robats a pares i mares enganyats, moltes les víctimes que desitgen conéixer la veritat. Manifestem el nostre compromís, comprensió i solidaritat amb tots ells.

Finalment, fer constar que el nostre suport al manifest elaborat per la Plataforma de “SI A LA RTVV”, posa en relleu nostre compromís per la defensa de la pluralitat informativa i la transparència. Desgraciadament la televisió pública valenciana és un instrument servil als interessos polítics del Partit Popular que manipula la informació i que li servix de propaganda política, ocultant tot allò que els puga perjudicar o anar en contra seu.

Una opinió del Grup Municipal Socialista de Puçol

451-logo_psoe


30 Maig 2012
FaceBook  Twitter  

Altres