El 15 de maig, el secretari Autonòmic d'Economia, Indústria i Comerç respon als veïns i associacions de Puçol

El 15 de maig, el secretari Autonòmic d'Economia, Indústria i Comerç respon als veïns i associacions de Puçol

La Generalitat Valenciana ha posat en marxa Responem, una iniciativa que naix de la voluntat d'explicar de forma directa a la ciutadania les mesures que està adoptant el Consell per a la reducció del dèficit a la Comunitat Valenciana. L'objectiu és que els veïns puguen preguntar directament els seus dubtes a representants del Consell.

Per a això ha programat diferents actes al llarg del mes de maig en municipis de les tres províncies, actes que van dirigits a donar a conéixer amb detall els objectius i l'abast de les accions que s'estan duent a terme.

Concretament en el nostre municipi, Responem té una cita dimarts 15 de maig a les 19 hores en el saló de plens de l'ajuntament.

El secretari Autonòmic d'Economia, Indústria i Comerç, José Monzonís Sàlvia participarà amb els veïns i representants d'associacions de Puçol en una reunió en què tots els veïns poden formular, directa i obertament totes les qüestions que desitgen sobre les dites mesures adoptades pel Consell per a la reducció del dèficit de la Comunitat Valenciana.

El dia 15 acudix al saló de plens per a aclarir tots els teus dubtes… representants de la Generalitat Valenciana responem.

Informa: Departament de Comunicació

 

13 Maig 2012
FaceBook  Twitter  

Altres