Article del Partit Popular del mes de gener: “Mà a l'obra”

Article del Partit Popular del mes de gener: “Mà a l'obra”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Partit Popular en el mes de gener, titulat “Mà a l'obra”.

Una vegada entrat en vigor el Pressupost Municipal de l'Ajuntament de Puçol per a l'exercici de 2012, el govern local format pel Partit Popular i Pavalur emprén una de les tasques més àrdues en estos temps que corren, la de dur a terme totes i cada una de les propostes consignades en el mateix.

No serà tasca fàcil, però sent conscients de l'esforç posarem tot el nostre interés perquè esta tasca es duga a terme amb èxit.

Vam finalitzar l'any amb el pressupost de l'anterior govern, pressupost que encara ens fa mes complicat el treball d'enguany, atés que hem d'assumir els errors de l'anterior equip de govern.

Hem iniciat l'any 2012, ja amb pressupost popular amb molts ajustos, amb estalvis necessaris en matèria de personal, de gasto corrent, d'aportacions a clubs i associacions locals. Esperem per a això la comprensió dels nostres conveïns, atés que les dites mesures s'han pres molt en contra de la nostra voluntat.

Els impostos i taxes han sigut en la majoria de casos congelats per a no gravar més les economies domèstiques, i, tot això, amb el ferm propòsit de continuar prestant tots els servicis municipals. Només hem mantingut o augmentat els imports dirigits a associacions benèfiques, de caritat i assistencials; invertim més que mai en benestar social i en promoció d'ocupació, la nostra màxima prioritat; hem pogut finalitzar les obres del Mas de Mur, i també iniciem l'any amb inversions de la Diputació Provincial com el nou traçat del Caminàs, amb més places d'aparcaments, amb major i millor accessibilitat i seguretat per a conductors i vianants, i que estarà acabat en poc més d'un mes; continuarem amb les dos rotondes centrals de la població, la de l'avinguda de València i la del Centre de Salut.

Farem tot el que ens permeta el nostre pressupost, i gestionarem els recursos municipals prioritzant servicis i, sobretot, resguardant sempre una partida per a possibles situacions d'emergència social.

I per fi, després de diversos anys de batalla, es van a iniciar en breu de les obres del Camí la Mar, que no sols donarà solució a una via tan imprescindible per als nostres veïns, sinó que generarà contractacions per a personal desocupat de Puçol.

Una opinió del Partit Popular

074-merche_sanchis


30 Gener 2012
FaceBook  Twitter  

Altres