Article del PSOE del mes de gener: “Davant de l'abús, defenguem els nostres drets”

Article del PSOE del mes de gener: “Davant de l'abús, defenguem els nostres drets”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel PSOE en el mes de gener, titulat “Davant de l'abús, defenguem els nostres drets”.

Ja han vist vostés l'últim rebut de l'aigua? Què els pareix este increment considerable i desmesurat? Efectivament, un abús. I no és que els veïns hàgem consumit més metres cúbics d'aigua, NO. Es deu a l'Impost per al Tractament de Residus (TAMER) que el PP ha incrementat entre un 150 i un 215%.

Davant d'este abús de poder del PP, els socialistes hem passat a l'acció per a defendre els drets dels ciutadans i hem preparat un RECURS DE REPOSICIÓ contra l'exagerat i desproporcionat increment de la tarifa, una taxa inclosa en el rebut de l'aigua que ara passen al cobrament sense consentiment ni autorització prèvia del contribuent. Nosaltres no anem a consentir-ho!

De quina manera podem defendre els nostres interessos com a ciutadans? Els socialistes els oferim la nostra ajuda per a gestionar els recursos. Tenim a disposició de qui ho sol·licite un model de reclamació per a presentar en l'entitat Metropolitana per al Tractament de Residus. Els atendrem gustosament en el despatx del PSOE de l'Ajuntament de dilluns a divendres entre les 11 i les 13 hores i en el local de l'Agrupació Socialista (C/ Cid, núm. 8) els dimarts i dijous de 18 a 20 hores fins al dia 16 de febrer.

Només han de portar una fotocòpia de l'últim rebut de l'aigua en què es reflectix el brutal increment i nosaltres ens encarregarem de tramitar tots els recursos i fer-los arribar a l'EMTRE.

Este és un més dels abusos, fraus, mentides i enganys del PP. Tots sabem que la Generalitat Valenciana està arruïnada gràcies a la nefasta gestió del Partit Popular i també com a conseqüència del balafiament i la corrupció dels seus governants. I qui està pagant els seus desordes? Ells no, però sí els ciutadans. NO S'HI VAL.

Basta ja d'enganys i fraus!!!

Demanem depuració de responsabilitats al govern valencià del Partit Popular!!!

Una opinió del Grup Municipal Socialista

068-jose_vicente_marti

 

30 Gener 2012
FaceBook  Twitter  

Altres