Article del Bloc-Coalició Compromís del mes de gener: “La Generalitat Valenciana, el PP de Puçol i Pavalur són els pitjors reis de la història de Puçol”

Article del Bloc-Coalició Compromís del mes de gener: “La Generalitat Valenciana, el PP de Puçol i Pavalur són els pitjors reis de la història de Puçol”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Bloc – Coalició Compromís en el mes de gener, titulat “La Generalitat Valenciana, el PP de Puçol i Pavalur són els pitjors reis de la història de Puçol”.

Els pressupostos aprovats pel PP i Pavalur són classistes perquè els pressupostos de 2012 augmenten les diferències entre els qui viuen a Alfinach i Monestirs i tota la resta de la població.

Són injustos perquè els qui més tenen aporten menys en benefici dels qui no tenen tant. L’Ajuntament ha augmentat la partida de medi ambient en més d’un 59% per a pagar a l’EMTRE la Taxa d’Eliminació de Residus Sòlids Urbans (TAMER), mentre que els senyors de les urbanitzacions no paguen ni un euro per eixe concepte.

Són discriminatoris perquè les urbanitzacions es beneficiaran d’un increment de més del 68%. En funció del conveni subscrit rebran 262.000 €. Què els pareix si cada barri reclamara el seu 24% d’IBI? D’ací a la segregació, només hi ha un pas.

El Bloc-Coalició Compromís està totalment en contra del manteniment d’eixe conveni i defensa que l’Ajuntament, i només l’Ajuntament, preste tots els servicis a tota la població en condicions d’igualtat, a preus estàndards i sense privilegis per a ningú.

El pressupost anual de l’Ajuntament és de 14.673.000 €; si un 85% del pressupost va destinat, entre d’altres, a Personal, Intervenció i Tresoreria; Benestar Social, Educació i Cultura etc., què queda per a inversions i millores? Entre el conveni i el pacte PP-Pavalur, el poc que queda se’n va tot a les urbanitzacions i això NO ANEM A PERMETRE-HO!

El Bloc-Coalició Compromís ha manifestat públicament la seua voluntat de fer oposició constructiva, d’afavorir la governabilitat.

La vespra de Reis, la Generalitat Valenciana (PP) aprovà un Decret Llei amb les conegudes popularment com RETALLADES, i on ha ficat la tisora? En els salaris i impostos que paguem els de sempre, i en l’educació i la sanitat públiques. A pagar-ho, «poca ropa». Des del Bloc-Coalició Compromís diguem….

NO A LES RETALLADES DELS SERVEIS PÚBLICS

MENYS DINERS PER A LES URBANITZACIONS I MÉS PER ALS QUE MENYS TENEN

DEPURACIÓ DE RESPONSABILITATS I INHABILITACIÓ DE PER VIDA DELS POLÍTICS CORRUPTES

Cal que reflexionem sobre a QUIN PARTIT HEM VOTAT EN LES DUES DARRERES ELECCIONS I DEMANAR-LI EXPLICACIONS A QUI CORRESPONGA. Per cert, en les llistes del Bloc-COMPROMÍS no hi havia cap polític corrupte.

Una opinió d’Enric Esteve
Regidor del Bloc-Coalició Compromís

064-enric_esteve-2


30 Gener 2012
FaceBook  Twitter  

Altres