Article d'Iniciativa del mes de gener: “No hi ha diners per a ajudes escolars, sí que per a Alfinach i Monasterios”

Article d'Iniciativa del mes de gener: “No hi ha diners per a ajudes escolars, sí que per a Alfinach i Monasterios”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat per Iniciativa per Puçol en el mes de gener, titulat “No hi ha diners per a ajudes escolars, sí que per a Alfinach i monestirs”.

En l'últim ple, els senyors del PP van fer especial insistència en què no havien eliminat les beques ni ajudes en material escolar, que simplement no les donaven a tots. Per tant això és sinònim segons la R.A.E. d'eliminar, descartar, excloure, suprimir, llevar i un infinitat més d'entrades que per falta d'espai no els volem posar.

No ens vullguen donar lliçons del bon ús de la llengua perquè en Iniciativa la coneixem i usem correctament i al mateix nivell tant la de Cervantes com la de Fuster, cosa que no podem dir de vostés.

El que vostés han fet és de vergonya, si almenys les hagueren donat a les famílies que més ho necessiten… però no; i els posem un exemple: Rocío J. G., mare fadrina, en la desocupació i amb dos filles menors a càrrec seu, és una de les poques persones que han percebut la dita ajuda, la seua filla xicoteta va tindre un gasto en llibres i material de 100 € vostés li donen 25 €; la major 150 € i percep com a ajuda 80 €.

Ja que han sigut tan restrictius i se'ls ha omplit la boca a dir que  han donat l'ajuda  als que més ho necessitaven mentixen, perquè podien haver donat la totalitat de l'import i no eixa mediocritat.

No falten a la veritat, perquè diners hi ha, però només per a regalar a les Societats Civils d'Alfinach i monestirs la quantitat de 262.789 € i així tindre'ls mudets 4 anys, o per a pagar hores extres als nostres policies locals per salvaguardar una copa que, encara que estiguem molt orgullosos que l'haja aconseguit el nostre esport espanyol, no és obstacle de crítica quan se suposa que no hi ha diners per a unes ajudes en l'educació.

A més creiem que és un autentique balafiament i una burla cap eixes persones com a Rocío que s'han hagut de conformar amb les molles que vostés li han donat. Esta és la política social que vostés fan.

En Iniciativa lluitarem sempre en contra de les injustícies socials com venim fent, proposant mocions que vostés per apatia política o pel tan conegut “meninfotisme” del PP ens voten en contra; com la de les beques i ajudes en material escolar, les beques  de menjador, o com la de rebaixar el tipus de gravamen etc.

No els ol malament, ciutadans i ciutadanes de Puçol? Això sí, si se l'han proposat els donem l'enhorabona, tenim el poble ple de caques de gos. No servix de res les campanyes de conscienciació ciutadana si vostés no fan complir les Ordenances municipals.

En Iniciativa no desistirem en el nostre interés de denunciar tot el que des del nostre punt de vista considerem injust i vostés amb les seues actuacions i la  seua política antisocial ens ho estan posant molt fàcil.

Una opinió d'Iniciativa per Puçol

059-estrella_carcasona-2


29 Gener 2012
FaceBook  Twitter  

Altres