Article del PSOE del mes d'octubre: “S'acosten les eleccions, atenció amb les falses promeses!”

Article del PSOE del mes d'octubre: “S'acosten les eleccions, atenció amb les falses promeses!”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel PSOE en el mes d'octubre, titulat “S'acosten les eleccions, atenció amb les falses promeses!”.

El pròxim 20-N tots tenim un compromís democràtic ineludible. Es va a posar en joc l'estat de benestar social dels ciutadans de peu, de la classe mitjana que paga els seus impostos i sobretot, dels més desfavorits.

La crisi mundial que a tots els països ens afecta ha sigut utilitzada de manera demagògica i fal·laç pel Partit Popular per a desgastar la figura del president Zapatero i del seu Govern, amb l'objectiu de guanyar les pròximes eleccions generals.

Atenció amb els polítics que oferixen més educació, més sanitat, més servicis públics, més ocupació, quan en les comunitats autònomes que governeu estan retallant precisament estes partides!

—Com es pot predicar el suport al ciutadà quan es tanquen llits i hospitals?

—Els interessa l'educació pública dels nostres fills quan se'ls obliga a amuntonar-se en les aules, es reduïx el nombre de professors i es recolza a la privada concertada?

—Gallegen de no reduir els servicis socials i estan reduint les aportacions als majors, a la cultura, a l'esport de base, a les escoles de música, a programes d'ocupació?

—Asseguren que la fi de la crisi i el problema de la desocupació s'acabarà el primer dia que arriben al Govern, i en la Comunitat Valenciana tenim el major índex de desocupació (25%)?

—I si parlem de clientelisme, enchufisme, prevaricació, corrupció, balafiament?

Açò ocorre a València amb el govern del PP.

Que no vinga Rajoy venent als ciutadans una millora en tots estos aspectes, perquè han tingut ocasió de posar-lo en pràctica i miren vostés com està la Comunitat Valenciana.

Esta és la política del PP: Llops per corders!

I no s'enganyen els lectors, el PP de Puçol treballa en la mateixa línia: parlen, prometen, es vanaglorien de la seua gestió i després aproven l'increment de taxes, posen en perill les ajudes per a beques escolars, s'obliden dels nostres majors i recolzen tots els retalls de la Generalitat Valenciana.

Una opinió del grup municipal del PSOE


16 Novembre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres