El teu ajuntament cada dia més prop: a l'octubre naixen les regidories de barri

El teu ajuntament cada dia més prop: a l'octubre naixen les regidories de barri

Amb l'objectiu de millorar la unió entre l'Ajuntament de Puçol i els veïns, el govern municipal ha introduït un dels elements més nous de la present legislatura: el regidor de barri, l'encarregat d'acostar la gestió municipal al ciutadà i d'atendre les necessitats veïnals de tots els racons de la localitat.

El projecte contempla la creació de huit regidories, una per a cada zona de la localitat, el que possibilitarà als ciutadans el trasllat dels seus dubtes, queixes, suggeriments i notificacions de forma personalitzada als membres de l'equip de govern. Cada un dels regidors de barri tindrà assignada una zona del municipi per a poder realitzar un seguiment més estret de tot allò que succeïx en cada barri de la població, i així poder donar respostes més ràpides i adequades a qualsevol sol·licitud dels veïns.

L'alcaldessa Merche Sanchis, que serà l'encarregada de centralitzar totes les sol·licituds i derivar-les als regidors corresponents, afirma que les regidories de barri són “la ferramenta ideal per a centrar esta legislatura en els ciutadans de Puçol, ja que cada barri podrà exposar directament les queixes dels veïns i el regidor tindrà informació de primera mà, el que agilitzarà la solució dels problemes de cada racó. En definitiva, l'objectiu de les regidories de barri és el progrés i el benestar de tots els veïns”.

A partir d'octubre, els interessats a formular alguna queixa, reclamació o comentari als regidors de barri ho poden fer a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , o poden sol·licitar cita amb el regidor de cada barri telefonant al 961 420 293, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

   

Es completaran en els pròxims mesos amb el projecte Un desdejuni amb la teua alcaldessa i el teu regidor de barri 

 

L'objectiu és millorar Puçol amb l'ajuda de tots, perquè les opinions veïnals són importants per a avançar i fer possible un poble millor, alhora que “complim amb un projecte arreplegat en el programa electoral que suposarà encara una major implicació de l'ajuntament a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns”, assegura Merche.

Les regidories de barri estaran operatives a partir d'octubre i, a més, es completaran en els pròxims mesos amb el projecte Un desdejuni amb la teua alcaldessa i el teu regidor de barri. La idea és senzilla: una desena de veïns es reunix un dimecres al matí amb el seu regidor i l'alcaldessa per a comentar les necessitats del barri, tot això compartint taula i café.

Per a participar en els desdejunis del barri només caldrà sol·licitar-ho per Internet, per telèfon o per registre d’entrada en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, aportant les dades dels participants i una sèrie de temes sobre els quals parlar, per a debatre temes concrets del barri en cada desdejuni.

Informa: Sabín

637-concejales_y_alcaldesa

 

30 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres