La col•laboració entre ajuntament i empreses, clau per a crear ocupació local

La col•laboració entre ajuntament i empreses, clau per a crear ocupació local

L'ajuntament demana totes les subvencions al seu abast i tramita totes les ajudes, però la creació d'ocupació és abans que res un tema empresarial. Per això, a partir d'octubre la regidora de promoció econòmica i ocupació inicia una sèrie de visites a les empreses locals perquè compten amb l'oficina local del SERVEF en les seues gestions.

L'oferta no pot ser més clara i directa: “Ens posem al servici de les empreses de la població per a ajudar-los a realitzar els tràmits i agilitzar la busca de treballadors, sempre partint dels veïns inscrits en el SERVEF que s'ajusten al perfil que ells busquen”.

Així de rotunda es mostra Paz Carceller, regidora de promoció econòmica i ocupació, que ja està organitzant una agenda de visites a totes les empreses situades en els polígons industrials i el nucli urbà de la població. Un dia a la setmana, en companyia de tècnics de l'Agència de Desenrotllament Local, aniran visitant els responsables de personal de les distintes empreses per a exposar-los els avantatges de comptar amb el centre associat del Servef a Puçol.

Començarem pels col·legis perquè són les empreses que més personal tenen contractat de la població, sobretot a nivell de neteja, menjador, atenció de jardins i transport”, explica Paz. “Volem que coneguen a fons els avantatges de buscar a través de l'oficina del SERVEF que tenim a Puçol, perquè podem facilitar el seu treball, com ha quedat clar este estiu en la col·laboració amb Valenciana d'Aqüicultura”.

Després d'un estiu en què s'han aprofitat al màxim les ofertes del SERVEF i de l'INEM (imposant com a únic criteri que els contractats estigueren sempre empadronats a Puçol), ara a la tardor comença una segona fase destinada a cobrir la principal necessitat del moment: la busca d'ocupació.

Una fase dirigida al sector privat, al teixit empresarial local, oferint una àmplia base de dades, l'experiència, el personal adequat i, en definitiva, tots els servicis del SERVEF, col·laborant amb les empreses locals i facilitant als nostres veïns l'obtenció d'un lloc de treball.

Tant si estàs parat com si busques treballadors per a la teua empresa, no oblides que l'oficina del SERVEF pot ajudar-te. Visita-la qualsevol matí de dilluns a divendres, o telefona per a concertar cita: 961 421 258.

Informa: Sabín

 

29 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres