Opinió de Pavalur-CCD del ple del mes de juliol: “El regidor de Pavalur renuncia al seu sou”

Opinió de Pavalur-CCD del ple del mes de juliol: “El regidor de Pavalur renuncia al seu sou”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat per PAVALUR del ple del mes de juliol, titulat “El regidor de PAVALUR renuncia al seu sou”.

Els resultats de les passades eleccions municipals, ens han permés comptar amb un regidor (José María Babé) i aconseguir un pacte de govern amb el Partit Popular que possibilita, en estos moments difícils, un govern estable per a Puçol.

Per a PAVALUR, formar part del govern de l'Ajuntament, suposa un gran repte que afrontem amb il·lusió.

Els veïns de Puçol que viuen en les urbanitzacions i que fins ara s'havien sentit considerats ciutadans de segona, veuran com es complixen a les seues històriques reivindicacions. No es tracta de prebendes o privilegis, sinó de qüestió d'estricta justícia:

  • Dotar, després de més de 30 anys, d'aigua potable a les urbanitzacions.

  • Reparació definitiva dels accessos a les mateixes, que són els més transitats del municipi: Camí Mangraners i Camí de Llíria.

  • Major presència de la Policia Local en esta part del municipi. És necessari incrementar la seguretat en les urbanitzacions, implantant un dependències permanents de Policia Local que, unit a l'esforç privat, contribuïsca a resoldre el problema de la inseguretat.

  • Treballs de manteniment que no s'han portat acabe mai, de forma ordenada i sistemàtica, en vials, enllumenat públic, voreres, senyalització, etc.

A més totes estes activitats de PAVALUR en el govern, NO COSTARAN RES a les arques de l'Ajuntament, perquè el REGIDOR i els ASSESSORS,  HAN RENUNCIAT AL SEU SOU.

El nostre treball consistirà a dedicar temps a millorar la qualitat de vida dels veïns de Puçol.

Una opinió de Pavalur


13 Agost 2011
FaceBook  Twitter  

Altres