Article de Bloc-Coalició Compromís del mes de juny: “Demanem còpia del pacte de govern que PP i Pavalur van firmar”

Article de Bloc-Coalició Compromís del mes de juny: “Demanem còpia del pacte de govern que PP i Pavalur van firmar”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat per Bloc-Coalició Compromís en el mes de juny, titulat “Demanem còpia del pacte de govern que PP i Pavalur van firmar”.

El BLOC-Coalició Compromís de Puçol s’ha dirigit a l’Alcaldia per a demanar còpia de tots els documents relacionats amb el pacte de govern que PP i Pavalur van firmar en la notaria del municipi el passat 9 de juny.

El BLOC-Coalició Compromís considera que en un sistema democràtic com el nostre no poden haver pactes de govern sense explicar i que la transparència en la informació d’interés general, com és este cas, ha de ser completa. Esta petició, a més, s’emmarca en l’oposició seria, responsable, exigent i sense obstruccionismes que els valencianistes portarem a la pràctica durant la legislatura, segons venim dient des del principi. L’Alcaldia, per la seua part, s’ha compromés a facilitar al BLOC la documentació esmentada.

Per altra part, i de cara al Ple municipal sobre organització i funcionament de la Corporació, el BLOC-Coalició Compromís ha començat a perfilar les seues propostes. Tal i com vam assegurar durant la campanya electoral, i tenint en compte la difícil situació econòmica general, el nostre grup no votarà a favor de que continuen existint els assessors, ni per a l’equip de govern ni per als grups de l’oposició. A més, demanarem que el govern done exemple d’austeritat i es rebaixe de manera substancial els salaris.

Paral·lelament, ja hem presentat en el registre municipal la documentació necessària per a la constitució formal del Grup Municipal BLOC-Coalició Compromís i ara estem a l’espera que PP i PSOE completen el traspàs de poders, despatxos i ordinadors per a conèixer quina serà la nostra ubicació definitiva en el consistori.

Tant bon punt conegam esta informació, el BLOC-Coalició Compromís comunicarà el seu horari setmanal d’atenció a la ciutadania i els diversos mitjans per a posar-se en contacte amb nosaltres. En este sentit, hem posat en marxa també un pàgina web com a mitjà de difussió i expressió del grup municipal i on centralitzarem tota la informació política oficial del nostre grup. L’adreça és  www.blocpuçol.net.

A més, hem obert un nou correu electrònic per a atendre tot tipus de suggeriments i peticions ciutadanes ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) i en breu comunicarem també quin són els seus telèfons de contacte.

Una opinió del Bloc-Coalició Compromís

419-candidatura_bloc

18 Juny 2011
FaceBook  Twitter  

Altres