Article d'Iniciativa per Puçol del mes de juny: “No volem un govern de dretes”

Article d'Iniciativa per Puçol del mes de juny: “No volem un govern de dretes”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat per Iniciativa per Puçol en el mes de juny, titulat “No volem un govern de dretes”.

Dissabte passat 11 de juny, a les 11 hores, va tindre lloc un acte reivindicatiu a les portes de l'Ajuntament de Puçol promogut per Iniciativa-Verds Compromís municipal, el Bloc i l'Andana, en el que es rebutjaven les mesures del govern de Camps d'eliminar les línies en valencià.

Allí es van donar cita molts ciutadans que no estan d'acord amb estes mesures i no estan disposats a renunciar a una cosa tan important com el dret d'estudiar en la teua llengua.

Com no podia ser d'una altra forma i donant exemple de valencianisme es trobava la regidora d'Iniciativa Estrella Carcasona, acompanyada per membres del grup polític, exhibint unes camisetes que feien referència i donaven tot el suport a l'ensenyança en valencià.

Posteriorment va tindre lloc el ple de constitució del nou Ajuntament on la candidata d'Iniciativa-Verds Compromís municipal per Puçol, Estrella Carcasona, va prometre el seu càrrec en l'ajuntament utilitzant la fórmula d'imperatiu legal per a la lleialtat al Rei i a més va prometre treballar per a garantir els drets socials i la dignitat del poble valencià.

Així mateix, a més de felicitar la nova alcaldessa i als regidors electes, va agrair als ciutadans de Puçol la confiança depositada en un partit nou com a Iniciativa, va anunciar una oposició constructiva i responsable, però també dura si la situació així ho requerix.

Sent coherent amb les protestes contra les polítiques educatives del PP i recolzant les manifestacions en favor del valencià, va donar el seu vot en la investidura al partit més votat de l'esquerra (PSOE) gest testimonial per a deixar clar que Iniciativa per Puçol no vol un govern de dretes ni a Puçol ni en la Generalitat Valenciana.

Una opinió d'Iniciativa per Puçol

418-estrella_carcassona

 

16 Juny 2011
FaceBook  Twitter  

Altres