Nou servei d'ambulàncies, més cobertura per menys diners

Nou servei d'ambulàncies, més cobertura per menys diners

El nou contracte de l'Ajuntament de Puçol amb Serveis Sanitaris Morvedre SL inclou més actes taurins, festius i esportius amb presència d'ambulàncies, però per menys diners que en 2010. Concretament es prestarà este servici en 10 esdeveniments més que l'any passat, però per aproximadament 500 euros menys.

El dilluns 7 de març l'Ajuntament de Puçol va adjudicar de nou el servici d'ambulàncies a l'empresa Serveis Sanitaris Morvedre S.L.. No obstant, enguany el contracte inclou un estalvi sensible en cada acte taurí i a més la cobertura a cost zero per a les arques municipals de fins a catorze esdeveniments esportius i festius de la localitat. En tots estos esdeveniments, tant taurins, esportius com festius, el servici d'ambulàncies inclou cobertura presencial preventiva, assistència mèdica i si és procedent trasllat a centre hospitalari dels participants que resulten ferits.

Segons la legislació vigent, cada acte taurí, ja siguen tancaments, desencaixonades, embolades o altres com els de la Setmana Taurina, requerix dos ambulàncies tipus Suport Vital Bàsic per a la seua celebració. En 2010, l'Ajuntament  pagava 250 euros per la sessió de matins (tancaments), 325 per la vespertina i 375 per la nocturna. En 2011 estes tarifes es reduïxen sensiblement: 242 euros la de matí, 319 la de la vesprada i 369 la de la nit. Així que enguany, en el que se celebren 18 dies de bou, un més que en 2010, l'import total del servici és de 25.098 euros, mentre que l'any passat era de 25.550 euros.

A més de la cobertura dels actes taurins, el nou contracte inclou fins a catorze esdeveniments esportius i festius que les ambulàncies de Serveis Sanitaris Morvedre cobriran gratuïtament. Es tracta de nou més que en 2010, quan ja es prestava a cost zero per al municipi la cobertura de la romeria al Cabeçol, la volta a peu, la nit de paelles, el correfoc de les festes de setembre i el concert del dia 8 de setembre.

Manuel Martínez Piñol, regidor de festes i d'esports explica que “en 2011 esta llista s'amplia amb la presència d'ambulàncies també en la nit de la cremà de les Falles, el gran fons, la prova de triatló, la cavalcada i la nit de disfresses de les festes de setembre, la nit de coets... I tots estos actes per quasi 500 euros menys. A més, l'estalvi, si tenim en compte la reducció de tarifes i l'increment del nombre de servicis, és d'aproximadament 5.000 euros”.

Informa: Miguel Crespo

146-alcalde-posta

15 Març 2011
FaceBook  Twitter  

Altres