Article del PP del mes de novembre: “Temes de vital importància per al nostre municipi”

Article del PP del mes de novembre: “Temes de vital importància per al nostre municipi”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Partit Popular en el mes de novembre, titulat “Temes de vital importància per al nostre municipi”.

El 10 de novembre, dos representants del Partit Popular  de Puçol, Mercedes Sanchis i Paz Carceller, es van reunir en la Corts Valencianes amb el conseller de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Vivenda, D. Juan Cotino, i amb la directora general de Gestió del Medi Natural, Sra. Mª Angeles Centeno, a fi de tractar temes de vital importància per al nostre municipi, com són:

Buscar una solució per al Camí de Llíria en el tram d'accés al by pass, per Puçol.

El Pla d'Actuació Territorial de Protecció de l'Horta de València (PATH) que afecta veïns de la nostra població.

I, finalment, el projecte presentat per Puçol per al Camí la Mar, dins del Pla Confiança i que s'està desenrotllant segons el que preveu.     

La reunió va ser molt profitosa i es van estudiar diverses propostes i alternatives per a cada un dels temes tractats, tenint com a únic objectiu el benefici per a Puçol i per als nostres ciutadans.

Una opinió del Grup municipal del Partit Popular

 

07 Desembre 2010
FaceBook  Twitter  

Altres