Alfonso Rus i Rafael Blasco compartixen esmorzar amb afiliats i simpatitzants del PP a Puçol

Alfonso Rus i Rafael Blasco compartixen esmorzar amb afiliats i simpatitzants del PP a Puçol

Dissabte passat 20 de novembre, en un restaurant de la població, el president provincial del partit Popular, Alfonso Rus, i el conseller Rafael Blasco van realitzar un esmorzar amb veïns de Puçol i d'altres pobles de la comarca l'Horta Nord. Entre els assistents també estaven el portaveu local Mariano Sanchis i la presidenta Paz Carceller.

Rus va mantindre un esmorzar de treball a Puçol amb alcaldes i portaveus del PP de l' Horta Nord. Una trobada a què van assistir més de 400 militants de la comarca i en el que van participar també el president comarcal del partit, Manuel Álvaro, la presidenta del PP a Puçol, Paz Carceller, la secretària Executiva de Joventut del PP de la província de València, Belén Hoyo, i el conseller de Solidaritat i Ciutadania, Rafael Blasco, així com un nombrós grup de membres de Noves Generacions.

El president del PP provincial, Alfonso Rus, va denunciar la “doble moral” dels socialistes valencians que mentres “castiguen al PP i als seus dirigents amb mentides i calúmnies, a Lluna li premien col·locant-lo de cap de llista en les Corts per Alacant”.

A més, Rus es va mostrar molt “content” amb les previsions dels sondejos preelectorals que en la Comunitat “ens donen deu a zero”, i en este sentit va denunciar que “la situació del país és gravíssima i cal canviar-la”. “El PP pot fer-ho i ho va a fer. Mariano guanyarà les eleccions i la victòria en les autonòmiques marcarà un punt d'inflexió per a guanyar a nivell nacional i portar a Rajoy a la Moncloa”.

Finalment, i ja en clau comarcal, el president del PP va mostrar la seua “satisfacció per la fortalesa de la comarca”. “Em teniu a mi i al meu equip a la vostra disposició, jo vinc encantat i vull dir-vos que el Partit Popular està amb més força que mai”, va concloure.

Queden 183 dies per a les eleccions

Així mateix, el president del PP comarcal, Manuel Álvaro, va recordar que “ens queden 183 dies per a les eleccions” i va destacar la necessitat “greixar la nostra maquinària que ha de funcionar al 100% de rendiment”.

En este sentit, Álvaro va explicar que esta campanya ha d'estar “basada en l'austeritat i en la proximitat, cal potenciar el contacte diari amb la gent i cal explicar-los que si algú és capaç de solucionar la situació eixe és el Partit Popular”.

Per la seua banda, Paz Carceller, presidenta local del PP, va demanar el compromís del Partit Popular amb Puçol, i va assegurar que “a Puçol hi ha gent compromesa i disposada a treballar per a aconseguir el millor per al nostre poble”.

Informa: Grup municipal del Partit Popular 

Autoritats del PP reunides en Puçol

24 Novembre 2010
FaceBook  Twitter  

Altres