Reunió a Puçol del futur consorci de la TDT, canal 36

Reunió a Puçol del futur consorci de la TDT, canal 36

La reunió de treball sobre el futur consorci de Televisió Digital Terrestre, desenvolupada dimecres 20 d’octubre al saló de plens consistori puçolenc, s’ha definit molt satisfactòria per part dels representants de les localitats implicades. Projecte en el que es troba Puçol junt a nou pobles més: La Pobla de Vallbona, El Puig, Alboraia, Bétera, Burjassot, l’Eliana, Llíria, Riba Roja i Sagunt.

Sessió informativa sobre les negociacions dels estatuts i la constitució del futur consorci, després de molts mesos de treball per part dels Ajuntaments de La Pobla de Vallbona i Puçol, impulsors del projecte. Reunió que suposa un avanç com explicaven a l’inici de la reunió els respectius alcaldes.

Josep Vicent Martí, primer edil de Puçol apuntava a “una idea clara per tal d’avançar entre tots i tindre més oportunitats per a que arribe a la gent la informació i el treball que es desenvolupa als municipis” i per la seua part, l’alcaldessa de la Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles, apuntava a la necessitat del consorci:“la realitat és què sinó tenim un consorci no podem tirar endavant els pobles que ja tenim televisions i no podeu avançar els que no en teniu”.

Reunió en la que han participat a més a més dels alcaldes de Puçol i la Pobla de Vallbona, el regidor de cultura de la Pobla, José M. Romero, el regidor de comunicació de Puçol, Juan Manuel Busto, la regidora de serveis de Riba Roja Raquel Argandoña i els tinents alcaldes d’Alboraia, Juan José Gimeno; de Bétera, German Cotanda; de Sagunt, José Luis Martí; acompanyats també per tècnics municipals i assessors dels Ajuntaments de Burjassot, El Puig i Lliria. Reunió que comptava amb l’assessorament legal i professional del secretari de l’Ajuntament Mateo Puig-Cerver i la Gerent de l’Emissora Municipal de Televisió de Puçol Ana María Gómez-Pimpollo.       

En ares d’aconseguir un consens general i poder comptar amb un servei directe d’informació dels propis pobles als seus ciutadans, dins de la legalitat i optimitzant els recursos existents, s’espera en breu les decisions d’implicació dels 10 pobles en el futur consorci. Decisions que caldrà que es ratifiquen a les respectives sessions plenàries dels Ajuntaments.

Informa: Mentxu Balaguer, EMTV Puçol 

La reunió se va celebrar al saló de plens de l'Ajuntament de Puçol

25 Octubre 2010
FaceBook  Twitter  

Altres