El Portal del Comerciant, una web per potenciar els negocies en Puçol, el teu centre comercial

El Portal del Comerciant, una web per potenciar els negocies en Puçol, el teu centre comercial

El Portal del Comerciant oferix a les empreses locals múltiples serveis virtuals i a més compta amb tota la informació que necessites les botigues del nostre poble perquè no oblides que Puçol és el teu centre comercial.

Gràcies al conveni de col·laboració firmat a mitjan d'octubre per l'Ajuntament de Puçol i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP), s'ha reactivat el Portal del Comerciant. Esta web unifica la informació sobre els comerços del nostre poble que abans podíem trobar per separat en les pàgines de l'ajuntament, d'ACEP i de la Conselleria d'Indústria, Comerç i Innovació de la Generalitat Valenciana.

Amb este portal, els empresaris de Puçol es col·loquen a l'avantguarda tecnològica. Pedro Sánchez, president de l'ACEP, afirma que “este és un dels nous passos que l'ajuntament i la nostra associació donem gràcies al nou conveni”.

Com explica Daniel Sebastiá, tècnic de l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) de l'Ajuntament de Puçol, “esta web agilitzarà les gestions que hagen de realitzar els comerciants, ja que disposa d'un servici d'assessoria on-line que els permet realitzar consultes des de la seua empresa o des de sa casa sense tindre que desplaçar-se ni guardar molestes cues”.

A més de facilitar i optimitzar la gestió, el Portal del Comerciant disposa d'altres aplicacions d'utilitat pública, com per exemple una agenda d'esdeveniments on promocionar i informar sobre fires, campanyes, congressos, cursos de formació, terminis de subvencions...

Esta pàgina web també oferix l'oportunitat de publicitar-se als negocis de la localitat. Actualment el portal consta d'una galeria comercial amb els 150 negocis socis de l'associació. Cada un d'estos comerços disposa del seu propi espai, amb la imatge de la fatxada del seu establiment, així com informació útil per als consumidors: l'horari de venda, els productes i servicis que oferta, l'enllaç a la seua pàgina web o al seu punt de venda electrònica...

A més, com indica Daniel, “cada una de les empreses de la galeria compten amb un usuari i una contrasenya pròpia per a poder personalitzar al seu gust el seu negoci en la galeria”.

Per la seua banda, Ángel Sánchez, regidor de comerç, destaca que “el Portal del Comerciant és una ferramenta molt potent per als empresaris locals, que els permet agilitzar la gestió del seu negoci i donar-ho a conéixer. Així que esperem que a poc a poc es vagen incorporant més comerços”.

Finalment, Daniel Sebastià també anima als veïns de Puçol a visitar esta pàgina web, “que compta amb un servici de busca de botigues per sectors d'activitat i zones del municipi perquè podem trobar tot el que necessitem sense eixir del nostre poble”. Per a accedir a esta nova web n'hi ha prou amb fer click en la icona corresponent situada en la portada de la web municipal: www.puçol.es.

Per tot això, el Portal del Comerciant és una pàgina web ideal per a fer negoci. Sigues empresari o consumidor, trobaràs el que necessites perquè Puçol, és el teu centre comercial.

Informa: Miguel Crespo

Pedro Sánchez, president d'ACEP

18 Octubre 2010
FaceBook  Twitter  

Altres