Puçol presenta PROEU al programa europeu Erasmus, coincidint amb el 9 de maig, Dia d'Europa

09 Maig 2021

A través de la Regidoria de Joventut i en coordinació amb la Fundació Finnova, en el marc de les Accions de Participació Juvenil d'Erasmus +, l'Ajuntament de Puçol presenta la iniciativa Projectar el futur des dels ulls de la joventut de Puçol (PROEU), per a sensibilitzar als joves sobre la Unió Europea, una convocatòria el termini de recepció de la qual de projectes finalitza el dimarts 11 de maig.

Llegeix més...

La salut econòmica de l'Ajuntament de Puçol és francament bona

04 Maig 2021

En el ple del 29 de març, es va presentar la liquidació del pressupost corresponent a l'any 2020 amb uns resultats molt positius: quasi dos milions d'euros més d'ingressos que de despeses. Al mateix temps, l'Ajuntament de Puçol ha baixat el deute acumulat aproximadament al mig milió d'euro i ha iniciat els tràmits per a reclamar uns deutes pendents durant dues dècades.

Llegeix més...

L'Ajuntament de Puçol ha aprovat 167 ajudes a autònoms i microempreses per un import de 365.000 euros

23 abril 2021

El pressupost total de les Ajudes Parèntesis a Puçol és de 894.000 euros, dels quals l'Ajuntament aporta 134.000 euros, mentre la Generalitat contribueix amb el 62,5% i la Diputació de València amb el 22,5% dels fons. En una primera fase, del 6 de març al 6 d'abril, s'han atés les sol·licituds dels sectors més afectats per la crisi de la COVID-19, i des d'eixa data fins al 6 de maig s'estan atenent les sol·licituds d'altres sectors que també s'han vist afectats.

Llegeix més...

Des del 12 d'abril, els carrers Coladors i Sant Pere seran per als vianants

07 abril 2021

Des de fa 15 anys, l'Ajuntament de Puçol ha estat estudiant fórmules per a dinamitzar el casc antic de la població. El pròxim 12 d'abril, el projecte comença a fer els seus primers passos amb la conversió en zona de vianants dels carrers Coladors i Sant Pere . Una mesura experimental que després d'un període de prova s'avaluarà juntament amb els veïns per a decidir si s'aplica en altres zones del centre històric.

Llegeix més...

En vacances, la brigada municipal posa a punt els col·legis públics

06 abril 2021

En els períodes de vacances escolars (nadal, pasqua i estiu), la Brigada Municipal d'Obres i Serveis aprofita l'absència de l'alumnat per a fer tasques de manteniment en els col·legis públics de Puçol. Encara que les grans actuacions solen realitzar-se a l'estiu, per disposar de més temps, també a l'abril hi ha tasques com a noves tanques, reparacions i fins i tot revisió de goteres o instal·lacions de reg.

Llegeix més...

Opinió de Ciudadanos del ple del 29 de març: «Quasi dos milions d'euros de balanç en el pressupost de 2020»

31 Març 2021

Esta és l'opinió Ciudadanos del ple del 29 de març, titulada Quasi dos milions d'euros de balanç en el pressupost de 2020. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Llegeix més...

Puçol continua en línia: dos mesos de col·laboració veïnal a través del WhatsApp 697 303 690

26 Març 2021

A punt de complir dos mesos, el WhatsApp Puçol en línia es consolida com el mètode més eficaç de contactar els veïns amb l'Ajuntament per a aconseguir entre tots un poble millor. Pensat per a avisar de les deficiències de tota mena en la via pública, s'ha estabilitzat entorn de 6 missatges diaris, encara que alguns d'ells no són competència municipal, la qual cosa retarda a vegades la possibilitat de prendre mesures immediates.

Llegeix més...

Presentació d'Edificant l'arquitectura tècnica valenciana

26 Març 2021

El president Vicente Terol i el secretari Federico Esteve van estar a Puçol el dijous, 25 de març, per a presentar a l'alcaldessa Paz Carceller el llibre «Edificant l'arquitectura tècnica valenciana», editat pel Col·legi oficial d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de València (CAATIE).

Llegeix més...

Altres