26 de maig de 2020: un dels plens més extraordinaris de la història

27 Maig 2020

Marques en el sòl per a pujar i baixar per escales diferents, separació entre els regidors en la sala d'actes, absència de públic, màscares i un ampli ordre del dia són alguns dels elements que converteixen este ple, el primer que se celebra a Puçol des que es va declarar l'estat d'alarma, en un dels més extraordinaris de la història de la democràcia. El vídeo amb l'enregistrament íntegre, que es publica en les xarxes socials És Puçol el dimecres 27, servirà perquè els veïns puguen gaudir de l'esdeveniment.

Llegeix més...

Demà dimarts, 26 de maig, ple extraordinari a les 18 hores

25 Maig 2020

Per limitació d'aforament, el públic no podrà accedir al saló de plens, però el vídeo íntegre es publicarà en les xarxes És Puçol: YouTube, Facebook, WhatsApp, Twitter, Instagram i la pàgina web municipal. L'ajuntament celebrarà sessió extraordinària de ple el dimarts 26 de maig, a les 18.00 hores, amb el següent

Llegeix més...

Ajudes de l'Ajuntament de Puçol per a autònoms i aturats

21 Maig 2020

Amb l'objectiu de reactivar l'activitat econòmica i impulsar la creació d'ocupació, l'Ajuntament de Puçol ha aprovat una convocatòria de subvencions per a oferir ajudes als grups més afectats per la crisi del Covid-19. Per a això, s'ha assignat un import global de 67.970 euros que es repartirà entre tres línies d'actuació: autònoms, contractació d'aturats i foment de l'emprenedoria.

Llegeix més...

Repartiment de màscares i certificat digital a l'Ajuntament

21 Maig 2020

Després del repartiment de màscares pels domicilis fins el 16 de maig, esta setmana aquells veïns que necessiten més estan acudint als matins a l'Ajuntament de Puçol per a recollir-les; a més, encara que les oficines continuen tancades i els tràmits es realitzen per telèfon i Internet, el dimarts i el dijous al matí, en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, s'estan realitzant certificats digitals de cara a la matrícula del pròxim curs escolar.

Llegeix més...

Ecoparc i recollida d'estris: dos serveis per a mantindre el poble net

04 Maig 2020

El dilluns 4 de maig es reobri l'ecoparc de Puçol després d'un mes i mig de tancament a causa de la crisi del Covid-19. L'Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE), no obstant això, recomana acudir a este —o uns altres dels vint punts nets que gestiona a la província— únicament en cas de necessitat, podent aprofitar el servei de recollida d'estris en el contenidor més pròxim, això sí, complint les normes.

Llegeix més...

Puçol rep 37.734 euros de la Generalitat per a reforçar les ajudes a les famílies més vulnerables

22 abril 2020

El 7 d'abril, el Decret 43/2020 del Consell aprovava la concessió d'ajudes d'emergència per part de la Generalitat Valenciana a diferents poblacions. En el cas de l'Ajuntament de Puçol, es tracta d'una subvenció directa de 37.734 euros que van destinats a potenciar les polítiques socials, l'atenció a les persones i fer front a l'impacte del Covid-19 en les famílies més vulnerables.

Llegeix més...

Brigada Municipal: Una labor invisible, de dia i de nit

14 abril 2020

La posta del sol no és motiu de descans entre els membres de la Brigada Municipal. Este cos de seguretat és un dels responsables de mantindre Puçol en bones condicions tot l'any i, especialment, durant l'estat d'alarma. Per a evitar el caos, alguns membres han ampliat les seues jornades de treball fins a altes hores de la matinada. I ho han fet a canvi de res, amb l'objectiu últim de lluitar contra un enemic invisible que manca d'horaris.

Llegeix més...

El dimarts 14 d'abril, repartiment de màscares per als veïns que han d'acudir a treballar

13 abril 2020

Toca tornar a treballar i cal fer-ho amb màscara, per això els transports públics i els punts de control de vehicles són els primers llocs on es repartiran gratuïtament màscares quirúrgiques. Al mateix temps, els qui no hagen de desplaçar-se poden recollir-la a l'Ajuntament, sempre amb el justificant d'estar treballant. Per a aquells veïns que no han de treballar, hi haurà màscares solidàries en les farmàcies.

Llegeix més...

Altres