Escolarització Curs 2021/2022

L'Ajuntament de Puçol i els centres d'educatius de la població t'ofereixen en esta pàgina tota la informació necessària per a poder realitzar el procés d'admissió del curs 2021/2022.

La Conselleria d'Educació ha publicat en el DOGV (30/03/2021) el calendari d'admissió i matriculació per al curs 2021/2022 d'Educació Infantil, Primària, ESO i Batxillerat.

La presentació de sol·licituds d'admissió telemàtica en Infantil i Primària serà del 25 de maig al 2 de juny i la matriculació de l'1 al 16 de juliol.

En ESO i Batxillerat les sol·licituds es presentaran telemàticament del 3 al 14 de juny i la matriculació del 26 al 29 de juliol.

La Conselleria està treballant en l'actualització de telematricula.es i l'espai web estarà habilitat perquè estiga en funcionament en el calendari previst d'admissió assenyalat anteriorment.

L'espai web inclourà tota la informació per a realitzar el procediment d'admissió telemàtic, així com les respostes per a les preguntes freqüents al fet que puguen sorgir per a realitzar el tràmit. En breu s'informarà detalladament sobre este tema.

També s'ha publicat el calendari d'admissió de Formació Professional (cicle mitjà i superior), Formació Professional Bàsica (FPB), Formació Professional i Programes Formatius de Qualificació Bàsica (PFQB). (DOGV 9/04/2021)

Podràs consultar més informació en

http://ceice.gva.es/va/web/admision-alumnado/inicio

www.telematricula.es

 
INFORMACIÓ DELS CENTRES EDUCATIUS DE PUÇOL

Ací podeu trobar informació dels centres educatius de la població.

CEIP Bisbe Hervás: Web | Telegram
CEIP Jaume I: Web | Facebook
CEI La Milotxa: Web | Vídeo
CEIP Luis Vives: Web | Telegram 
Colegio Virgen al Pie de la Cruz: Web | Vídeo
Institut de Secundària de Puçol: Web

 


 

Altres