Conclusions del Fòrum 2016

Sala Myrtus de Puçol, 18 i 19 de maig, Primer Fòrum de Desenvolupament Territorial organitzat pel Consorci Pactem Nord, la Conselleria d'Economia Sostenible i l'Ajuntament de Puçol. Una trobada dirigida a empresaris, agents de desenvolupament local i als ciutadans interessats en la creació d'ocupació, la innovació i la vertebració del territori.

Ací podeu llegir les intervencions dels ponents de les dues jornades:

logo pdf  Ponència d'obertura, Rafael Climent González (Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball)
logo pdf  "Els pilars del model de desenvolupament de la Comunitat Valenciana", Vicente Boluda Fos (President de la Asociació Valenciana de Empresaris)
logo pdf  Joan Noguera Tur (Doctor en Geografia per la Universitat de València, Director de l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local)
logo pdf Jaime Escribano (Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local)
logo pdf  "Les entitats locals i el desenvolupament del territori", M. Josep Amigó Laguarda (Vicepresidenta de la Diputació de València)
logo pdf  Ponencia de presentació de la jornada, Enric Esteve Ramon (Alcalde de l'Ajuntament de Puçol)
logo pdf  "El desenvolupament territorial a l'area metropolitana de València", Josep Vicent Boira (Secretari Autonòmic d'Habitatge, Obres Públiques y Vertebració del Territori)
logo pdf  Juan Cascant (Microvinya)
logo pdf  Fernando Gastaldo (Factor)
logo pdf  José M. Bou (Chufas Bou)
logo pdf  Jesús Coiduras (El Calderer)
logo pdf Conclusions destacades sobre el Fòrum

 

 

Altres