Puçol realitza la primera ITV per a facilitar la inspecció tècnica de vehicles agrícoles

El divendres 21 de novembre es va realitzar la primera ITV per a ciclomotors i vehicles agrícoles als peus de la muralla de Puçol. La iniciativa forma part d'un acord entre l'ajuntament i l'entitat que gestiona la ITV de Massalfassar.

El divendres 21, al passar per la muralla de Puçol es podia observar una estampa curiosa: un grup de tractors concentrat allí per a passar la deguda inspecció tècnica.

L'Intendent Cap de la Policia local de Puçol, Vicente Giménez apunta que esta és una "nova iniciativa que té per objectiu facilitar la inspecció tècnica als vehicles agrícoles, sobretot a la gent major del municipi. Açò evita que s'hagen de desplaçar a altres localitats, com poden ser Massalfassar o Sagunt, per a passar la deguda ITV".

La proposta sorgix d'un acord entre l'Ajuntament de Puçol i la ITV de Massalfassar que beneficia a tots: d'una banda, la ITV guanya clients; i per un altre, els clients s'eviten el desplaçament. Per a l'intendent cap, el més important és que "és davant de tot un avantatge per al ciutadà".

Informa: Nuria Martínez León

2008-11/25/603-itv-2.jpg

25 Novembre 2008
FaceBook  Twitter  

Altres