Puçol felicita el Nadal amb postals dissenyades per alumnes d'Infantil i Primària

La tercera edició del concurs “Dolç Nadal” va travessar el seu equador dilluns passat, 1 de desembre, amb l'entrega de premis als autors de les cinc postals que enguany utilitzaran la cooperativa Copuzol i l'Ajuntament de Puçol per a felicitar les festes nadalenques. En tots els casos la protagonista dels dibuixos és la clementina.

Després d'una etapa en què ajuntament i cooperativa van col·laborar realitzant campanyes de promoció del consum de clementina en Nadal davall l'eslògan genèric Els gallons de la sort, fa tres anys es va començar a treballar amb una nova fórmula: arribant directament als escolars i invitant-los a participar en un concurs de postals nadalenques davall l'eslògan Dolç Nadal.

En esta tercera edició han participat entorn de 1.400 alumnes de dos a set anys dels col·legis públics i privats de la població, als que es va entregar unes cartolines en què havien de posar les seues dades i dibuixar amb qualsevol tècnica, però amb un tema obligat: el consum de taronges en Nadal.

2008-12/3/643-expo.jpg

L'entrega de premis als cinc guanyadors d'esta edició es va realitzar l'1 de desembre, a la vesprada, en el restaurant Copuzol, on també està exposada una selecció de tres-cents dibuixos de què han participat enguany.

Saioja Fajardo, de tres anys i del col·legi públic Bisbe Hervás, va ser la guanyadora entre els alumnes de 1r d'Infantil. Va rebre el premi de mans d'Amparo Moreno, representant de Copuzol.

Guillem García, de quatre anys i alumne de La Milotxa, va rebre el seu premi com a millor treball de 2n d'Infantil de mans de Carlos Novella, regidor d'Educació.

Els premis per a alumnes de Primària van recaure en Elena Sánchez, del col·legi Alfinach i set anys, a qui li va fer l'entrega Felipe Esteve, representant de la Fundació Copuzol, i Carlos Garriga, també de set anys i pertanyent al col·legi Lluís Vives. El president de la cooperativa, Mariano Aguilar, va ser l'encarregat d'entregar-li el seu regal.

Finalment, el premi especial per a ADIS (Associació de Discapacitats) va ser entregat per l'alcalde Mariano Sanchis i va recaure en l'alumna Isabel Lluch.

2008-12/3/643-adis.jpg

"Vull agrair sobretot la col·laboració dels directors i professors dels col·legis, ja que sense ells no seria possible esta convocatòria anual", va declarar Mariano Aguilar durant l'acte d'entrega de premis. "En moments com estos, que es parla de crisi, és important que tots treballem junts, tant institucions com empreses, per a aconseguir que un producte que ha sigut base de la nostra economia, com és la taronja, aconseguisca eixir avant".

Per la seua banda, el regidor Carlos Novella va destacar la importància de col·laborar amb els jóvens, una cosa que eixe mateix matí s'havia realitzat també en l'ajuntament, "a través dels plens infantils per a celebrar el Dia de la Constitució, el que demostra l'interés d'este ajuntament per estar al costat dels seus veïns i, sobretot, per comptar amb els més jóvens".

2008-12/3/643-publico0.jpg

Abans de passar al berenar, a base de suc de taronja, com era de rigor, l'alcalde Mariano Sanchis va reconéixer que encara que la taronja ha sigut durant anys el motor de l'economia local "ara no travessa el seu millor moment, i per això és en estos moments quan cal treballar tots junts, en estreta col·laboració, per a potenciar els productes de la nostra horta".

Una vegada conegudes els cinc dibuixos guanyadors, s'imprimiran un total de huit-centes postals, que seran repartides per la cooperativa i l'ajuntament entre els seus socis, treballadors, amics i entitats.

2008-12/3/643-mariano_aguilar.jpg

03 Desembre 2008
FaceBook  Twitter  

Altres