Copuzol i l'ajuntament feliciten el Nadal amb postals dissenyades per alumnes de quatre a set anys

Copuzol i l'ajuntament feliciten el Nadal amb postals dissenyades per alumnes de quatre a set anys

Per quart any consecutiu, l'ajuntament, els col•legis i la cooperativa han unit forces per a promocionar el consum de clementina amb una original campanya: enviant 850 postals nadalenques dissenyades pels alumnes d'Infantil i Primària i els socis de l'Associació de Discapacitats, on la taronja per excel•lència de l'Horta és la protagonista dels dibuixos.

 

 

Des del 13 de novembre, més d'un centenar de postals finalistes estan sent exhibides en el saló d'actes de la Cooperativa agrícola Copuzol, són les finalistes de la quarta edició de Dolç Nadal. Eixe mateix dia es va realitzar l'entrega de premis als cinc guanyadors i, a partir del dimarts 15 de desembre, tant l'Ajuntament de Puçol com la Cooperativa Copuzol han començat a felicitar tots els seus socis, amics i treballadors amb les cinc postals dissenyades per alumnes d'Infantil i Primària dels col·legis públics, privats i concertats de la població, junt amb una dissenyada per l'Associació de Discapacitats.

"Portem quatre anys realitzant Dolç Nadal, eixa campanya que ens permet promocionar el consum de clementina entre els nostres veïns, però sobretot entre els més jóvens", explica Mariano Aguilar, president de Copuzol. "La clementina és la reina de les fruites i més en les dates nadalenques, a més, és el gran producte de l'horta valenciana, per això hem d'apostar per ella".

En esta quarta edició de Dolç Nadal han participat els col·legis públics La Milotxa, Jaume I, Lluís Vives i Bisbe Hervás, junt amb el centre concertat Virgen al Pie de la Cruz i el col·legi privat Alfinach. Al final, han sigut 1403 els alumnes de quatre a set anys que han dibuixat la seua postal nadalenca, l'únic requisit de la qual era que la clementina havia d'estar d'una manera o d'una altra present en el seu disseny.

"A més dels alumnes de tots estos col·legis, també hem d'agrair la participació per segon any de l'Associació de Discapacitats, ADIS", assenyala Estrella Carcasona, regidora d'Educació. "Este concurs no sols servix per a promocionar el consum de taronges, sinó que és molt útil perquè nostres alumnes aprenguen el procés que seguix la taronja des del camp a la cooperativa, d'allí al mercat i finalment a casa".

Enguany els guanyadors han sigut Mar Zafrilla, de quatre anys, del col·legi Alfinach; Neus Ferrando, de cinc anys, de La Milotxa; Marina B. A., de set anys, de Virgen al Pie de la Cruz; Vicente Carceller, també de set anys, del col·legi Bisbe Hervás; i Nerea, de 21 anys, d'ADIS.

L'entrega de premis es va realitzar en Copuzol i va estar presidida per l'alcalde José Vicente Martí, el qual va donar les gràcies a la cooperativa perquè "és la que porta la il·lusió i l'aprenentatge als xiquets". Abans de fer-se la foto oficial amb tots els guanyadors, l'alcalde va destacar que per a ell estos xicotets actes són els realment importants del treball diari, perquè "em permeten veure la felicitat dels veïns, com Nerea, que m'ha permés disfrutar amb ella fent-nos una foto mentres arreplegava el seu premi".

El dimarts 15 de desembre, Copuzol va enviar les 350 postals que este Nadal ha utilitzat per als seus socis, amics i clients. Per la seua banda, l'ajuntament ha enviat 500 felicitacions amb este original disseny, distribuïdes entre entitats, treballadors i associacions de la població. Una forma original de recolzar el nostre en estos temps de crisi.

 

17 Desembre 2009
FaceBook  Twitter  

Altres