Ajudes als autònoms que treballen en agricultura, pesca i alimentació

La Generalitat Valenciana ha creat dos tipus d'ajudes dirigides als treballadors del sector primari: una per a la creació plataformes que els permeten vendre a través d'Internet i una altra per a aquells venen directament productes agroalimentaris al detall. El termini ja està obert i cal realitzar els tràmits de manera telemàtica.

Si treballes com a autònom en agricultura, ramaderia, apicultura, aqüicultura, pesca, mineria, silvicultura o explotació forestal, pots sol·licitar qualsevol de les dos ajudes, per un import de 1.500 euros, a través de la pàgina web de la Generalitat.

Ajuda per a la venda a través d'Internet

Va dirigida a aquells autònoms que vulguen posar en marxa un canal telemàtic per a vendre els seus propis productes. Han d'estar donats d'alta com a productor i com a venedor de productes agroalimentaris.

L'ajuda de 1.500 euros va destinada a crear una plataforma de venda per Internet o a millorar la que ja tinga en marxa.

No poden sol·licitar l'ajuda els qui estiguen cobrant l'atur ni els qui estiguen treballant per compte d'altri.

Pots realitzar la sol·licitud en este enllaç.

Ajuda per a la venda directa

Dirigida a autònoms i xicotets comerciants que venen productes agroalimentaris directament en llotges, mercats o mercats ambulants, i estan donats d'alta com a productors i venedors al detall.

L'ajuda de 1.500 euros està dirigida a pal·liar les pèrdues patides durant l'estat d'alarma.

No poden sol·licitar esta ajuda els qui estiguen cobrant la prestació per desocupació ni els qui treballen per compte d'altri.

Pots realitzar la sol·licitud en este enllaç.

Recorda que, si necessites més informació o ajuda amb els tràmits, pots contactar amb l'Agència de Col·locació de l'Ajuntament de Puçol en el telèfon 961 421 258, o en el WhatsApp 678 636 195.

Informa i fotos: Sabín

272-ayudas-sector-primario-1

19 Maig 2020
FaceBook  Twitter  

Altres