Tallers de Minecraft i Scratch per a joves futurs programadors

T'agradaria convertir-te en un expert del disseny i programació de jocs i animacions informàtiques? Si tens entre 11 i 16 anys pots donar el primer pas en l’Espai Jove, realitzant un dels cursos de Minecraft o Scratch que s'organitzen des del departament de Joventut de l'Ajuntament. Les places són limitades!

Els dies 10, 24 i 31 de març, i 7 d'abril, s'imparteix en l’Espai Jove un taller de Minecraft per a alumnes d'entre 11 i 16 anys. Este curs pretén plantejar diferents tipus de mapes i maneres de joc perquè cada assistent siga capaç de crear el seu propi projecte. A més, els participants aprendran a crear la seua pròpia skin Minecraft.

L'horari és de 18 a 20 hores, té un preu de 10€ i les inscripcions poden realitzar-se entre el 2 i el 5 de març en la web www.puçol.es o en sede.puçol.es.

Esta iniciativa dirigida als joves amants dels videojocs té la seua segona part al maig, concretament, els dies 5, 12, 19 i 26 (tots els dimarts del mes). En este cas, s'impartirà un taller d'Escratx que pretén que els assistents aprenguen este llenguatge informàtic per a iniciar-se en el món de la programació.

I lo faran amb activitats tan entretingudes i vinculades amb el món laboral com crear jocs, animacions i històries interactives. Igual que el taller de Minecraft, este curs té un preu de 10€ i les inscripcions es poden fer entre els dies 23 i 28 d'abril en la pàgina web de l'Ajuntament: www.puçol.es.

«Com sempre, estem oferint als joves l'oportunitat que facen del seu temps lliure un espai d'investigació, creació i els servisca de profit per a conéixer les noves tecnologies», apunta José Luis Gómez, tècnic de Joventut i responsable de la iniciativa: «En definitiva, és una manera d'unir l’entreteniment amb la formació».

Informa: Irene Mollà | Cartells: Sento Pascual | Fotos: Sabín

103-taller-scratch

19 Febrer 2020
FaceBook  Twitter  

Altres